Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Pirmais galda hokeja vakars Liepājas Olimpiskajā centrā aizvadīts

Mārtiņš Sīlis, 10.03.2010. 10:50

Otrdien, 9. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā notika pirmais galda hokeja mini turnīrs/treniņi, kuros par uzvarētāju kļuva Madars Leiba finālā pārspējot Reini Rozīti, bet trešo vietu ieguva Aivars Cinkmanis, kurš uzvarēja Jāni Aigaru.
Pirmais galda hokeja vakars Liepājas Olimpiskajā centrā aizvadīts

Kopumā uz pirmo galda hokeja mini turnīru/treniņiem bija ieradušies 21 interesents. Galda hokeja cienītāji tika sadalīti četrās apakšgrupās savukārt no katras grupas tālāk tika divi labākie spēlētāji, kuri sacentās ceturdaļ finālā.

Atgādinam, ka, iknedēļas sacensības/treniņi notiks Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē. Mini turnīru izspēles kārtība tiks pielāgota dalībnieku skaitam, bet katru reiz tiks noskaidrots labākais „dienas” galda hokeja spēlētājs, kurš tiks pie vērtīgām balvām no SK „Liepājas Metalurgs” un „Sportland”. Dalības maksa mini turnīriem paredzēta simboliska – LVL 0,50.

Visi, kas joprojām vēlas apgūt ko jaunu, vai saturīgi pavadīt brīvo laiku, laipni aicināti uz Liepājas Olimpisko centru katru otrdienas, trešdienas un ceturtdienas vakaru no pulksten 18.00.

Foto: M.Sīlis. Finālcīņa stap Madaru Leibu un Reini Rozīti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV