Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Notiks starptautiskas sacensības mākslas vingrošanā „Baltijas aplis 2010”

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 16.03.2010. 16:44

Sestdien un svētdien, 20. un 21. martā Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas ielā 6b) risināsies starptautiskas sacensības mākslas vingrošanā „Baltijas aplis 2010”. Šogad sacensības notiek jau 11 reizi, par medaļām cīnīsies pasaules labākās vingrotājas no Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Lietuvas, Bulgārijas, Igaunijas, Gruzijas, Izraēlas, Kazahstānas, Uzbekistānas, Polijas, Čehijas, ASV, Zviedrijas, Azerbaižānas, Somijas, Portugāles un Latvijas.

Sacensībās “Baltijas aplis” līdzdarbojas un savus darbus kā balvas vingrotājām pasniedz Latvijā pazīstami mākslinieki - Jāzeps Pīgoznis, Juris Ģērmanis, Amdrejs Rozenbergs, Jānis Anmanis, Marija Brodele, Arturs Ņikitins, Romens Umans, Ilze Dūdiņa un Aleksandrs Stepaņans.

Starptautiskās mākslas vingrošanas sacensības “Baltijas aplis 2010” organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) sadarbībā ar Latvijas Vingrošanas federāciju. Sacensības tiek rīkotas ar Rīgas domes finansiālu atbalstu.

Piektdien, 19. martā plkst. 17.00 Olimpiskajā centrā notiks sacensībām veltīta preses konference, kurā piedalīsies sacensību organizatori un sacensību dalībvalstu delegāciju vadītāji. Preses konferences laikā notiks sacensību izloze un būs iespēja vērot ārvalstu vingrotājas treniņa procesā, kā arī intervēt sportistes. Mediju pārstāvjiem tikai preses konferences laikā izsniegs akreditācijas uz pasākumu.

Sestdien, 20. martā meitenes sacentīsies daudzcīņā, sākums plkst. 10.00 (ieeja bez maksas). Savukārt sacensību svinīgā atklāšanas ceremonija, kurai sekos  daudzcīņas turpinājums, notiks plkst. 17.00 (ieeja ar biļetēm).

Svētdien, 21. martā notiks finālsacensības, kā arī paraugdemonstrējumi un cīņa par titulu „Miss Grācija”.

Papildinformācija: RD IKSD Sporta un jaunatnes pārvaldes Sporta nodaļas galvenais speciālists A. Lūsis, tālr.: 28660964

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV