Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Noskaidroti labākie Latvijas snovbordā un skeitbordā

Kristians Muižnieks, 19.03.2010. 12:41 | komentāri (1)

Autentiskais dēļu žurnāls „Triecienspēks” pasniedza „Gada Balvu Snovbordā un skeitbordā” sezonas labākajiem braucējiem un nozares speciālistiem.
Noskaidroti labākie Latvijas snovbordā un skeitbordā

Par labākajiem tika atzīti:

Gada labākais snovbordists – Ģirts Laube;
Gada labākais skeitbordists – Madars Apse;
„Triecienspēka lasītāju simpātija”; skeitbordā - Toms Gabliks
„Triecienspēka lasītāju simpātija”; snovbordā - Artūrs Cukunde
Labākais fotogrāfs – Artūrs Pavlovs;
Sezonas jaunatklājums  skeitbordā – Kārlis Ezermalis;
Sezonas jaunatklājums  snovbordā – Artūrs Cukunde
 

Stāsta žurnāla „Triecienspēks” veidotāji: „Šī bija otrā „Triecienspēka Gada Balvas ” pasniegšana un mēs ceram, ka būsim iedibinājuši tradīciju apbalvot tos braucējus, kuru sniegums bijis vērā ņemams, un tos profesionāļus, kas ieguldījuši lielu darbu Latvijas snovborda skeitborda attīstībā”.

Uzvarētāji saņēma žurnāla mākslinieces Martas Silas veidotas balvas . Pasaules pieredze rāda, ka snovborda gada balvas pasniedz tieši  žurnāli („Transworld Snowboarding”, „Onboard Mag” un citi), kuri uz lietām skatās no malas, visaktīvāk seko līdzi norisēm tirgū un var objektīvi novērtēt braucēju sniegumu sezonas laikā.

„Triecienspēks” ir pirmais un vienīgais latviešu autentiskais dēļu - snovborda un skeitborda - žurnāls. Ņemot piemēru no lielākajiem un labākajiem Eiropas un pasaules snovborda un skeitborda žurnāliem, „Triecienspēks” iznāk kopš 2006. gada un apkopo aktuālāko informāciju par skeitbordu un snovbordu, kā arī šogad plānots vairāk materiālu veltīt ūdens sporta veidiem Latvijā un pasaulē. Katrā žurnāla numurā atrodamas intervijas ar labākajiem un interesantākajiem braucējiem, dēļu sportu inventāra apskati, daudz labu fotogrāfiju no vietējiem un ārzemju fotogrāfiem, kā arī elegantākie triki no Latvijas dēļu sporta lietpratējiem. 

Žurnāla marta numurs pieejams visās „Preses Apvienības” tirdzniecības vietās Latvijā, un nākamie numuri gaidāmi maijā, augustā un novembrī.

„Triecienspēka Gada Balvu Snovbordā” informatīvi atbalsta: „Draugiem.lv”, radio „NABA”, portāls „Easyget.lv”, dēļu sporta žurnāls „Triecienspēks”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV