Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Lielākajām Latvijas skolēnu sporta un prāta spēlēm rekordliels pieteikumu skaits - gandrīz 1600 klases

Sanda Brūna, 23.03.2010. 14:34

Lielākās Latvijas skolēnu sporta un prāta spēles ZZ Čempionāts, kuras nu jau ceturto gadu organizē Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis, šogad ieguvušas īpaši lielu jauniešu atsaucību saņemot rekordlielu pieteikumu skaitu. Jau šobrīd Čempionātam pieteikušās gandrīz 1600 klases no visas Latvijas. Sacensībām iespējams pieteikties vēl līdz 31. martam, piereģistrējoties un aizpildot pieteikuma anketu ZZ Čempionāta mājas lapā zzcempionats.lv, kā arī izpildot īpašu radošo uzdevumu.
Lielākajām Latvijas skolēnu sporta un prāta spēlēm rekordliels pieteikumu skaits - gandrīz 1600 klases

Lielākajām Latvijas skolēnu sporta un prāta spēlēm aicinātas pieteikties 6.-8. un 10.-11.klašu komandas no visas Latvijas. Atraktīvākajiem un sportiskākajiem skolēniem ir iespēja būt starp tām 400 laimīgajām klasēm no visas Latvijas, kas piedalīsies kādā no 10 aizraujošajām pusfinālu sacensībām. Savukārt, gūstot uzvaru pusfināla sacensībās, klases varēs sevi pierādīt ZZ Čempionāta finālā 6. jūnijā Rīgā un laimēt galveno balvu – ceļojumu uz saulaino Itāliju, kā arī citas vērtīgas balvas.

„Šobrīd visaktīvāk ZZ Čempionātam pieteikušās klases no Rīgas, kā arī galvaspilsētas tuvējām pilsētām – Jelgavas un Ogres. Tāpat aktīvi ir liepājnieki, cēsnieki, valmierieši, kā arī skolēni no Daugavpils. Aicinām arī pārējās klases no visas Latvijas parādīt savu sportisko garu un sūtīt pieteikumus, jo arī šogad ZZ Čempionāts sola jautras un neaizmirstamas sacensības, cīnoties par sportiskākās un draudzīgākās klases titulu,” saka Alise Avota, Zelta Zivtiņas zīmola vadītāja.

Aizraujoši ZZ Čempionāta pusfināli, Zelta Zivtiņas seriāla jauniešu un sporta skolotāja Ufo (Kaspars Upacieris) vadībā, notiks 10 Latvijas pilsētās:

o    15. aprīlī Dobelē
o    19. aprīlī Ogrē
o    21. aprīlī Talsos
o    26. aprīlī Daugavpilī
o    28. aprīlī Rīgā
o    30. aprīlī Kuldīgā
o    5. maijā Cēsīs
o    7. maijā Valmierā
o    10. maijā Jēkabpilī
o    12.maijā Jelgavā

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV