Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Pirmais Rīgas Fingerboard čempionāts veiksmīgi pavadīts

Zane Lejniece, 23.03.2010. 16:07

Sestdien, 20. martā, lielākajā iekštelpu skeitparkā Baltijā MONSTERparks norisinājās pirmais Rīgas Fingerboard čempionāts. Par Rīgas Fingerboard čempionu kļuva 20 gadus vecais Matīss Elmis. Dalībnieku rindas papildināja arī viena meitene Izabella Hildebrande, kas par čempiona titulu cīnījās līdzās vecākās grupas puišiem. Taču sacensību jaunākajam dalībniekam Rūdolfam bija tikai astoņi gadi.
Pirmais Rīgas Fingerboard čempionāts veiksmīgi pavadīts

Galerijas:

Pirmajā Rīgas Fingerboard čempionātā kopā piedalījās 23 jauniešu. Dalībnieki bija ieradušies arī no Jūrmalas, Siguldas, Ogres, Babītes un pat no Liepājas. Tātad pirmā Rīgas Fingerboard čempionāta rezultāti ir sekojoši:

Vecuma grupā līdz 10 gadiem:
1.    Niklāvs Šēnvalds
2.    Eduards Ezers
3.    Valters Vagotiņš-Vagulis
No 11 līdz 15 gadiem:
1.    Niks Podosinoviks
2.    Ričards Jākobsons
3.    Gintars Rakēvičs
Virs 16 gadiem:
1.    Matīss Elmis
2.    Raivis Orniks
3.    Artūrs Jansons

Fingerboard, kas ir precīza skeitborda miniatūra un sastāv no kustīgiem ritentiņiem, dēļa virsmas ar apdruku un trekiem, šobrīd ir ļoti populārs izklaides veids Latvijā, ar ko aizraujas aizvien vairāk jauniešu. Tādēļ drīzumā tiek plānotas arī nākamās sacensības. Par to tikts sniegta vēl papildus informācija.

Lielu paldies sakām BOARDS.LV, MONSTERparks, Uzvelckreklu.lv, Pica LuLū, Latvijas skeitborda federācijai,  Ekstrēmo sporta veidu attīstības fondam un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta pārvaldei.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV