Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Dobelē notiks pirmais ZZ Čempionāta pusfināls

Sanda Brūna, 09.04.2010. 13:19

Ceturtdien, 15. aprīlī, Dobeles Sporta centra hallē (adrese: Tērvetes iela 10) plkst. 14:00 notiks Lielāko Latvijas skolēnu sporta un prāta spēļu ZZ Čempionāts pirmais pusfināls. Tajā spēkiem mērosies 40 draudzīgākās, sportiskākās un atraktīvākās klases no visas Zemgales. Pusfinālā tiks noskaidrota daļa no tām klasēm, kuras sevi pierādīs ZZ Čempionāta finālā Rīgā un cīnīsies ne tikai par sportiskākās klases titulu, bet arī ceļojumu uz saulaino Itāliju, kā arī citām vērtīgām balvām.
Dobelē notiks pirmais ZZ Čempionāta pusfināls

Spraigajās ZZ Čempionāta sacensībās skolēnus, skolotājus un viņu atbalstītājus sagaidīs ne tikai galvenais sporta skolotājs Ufo (Kaspars Upacieris) un aizraujoši priekšnesumi, bet arī Zelta Zivtiņas seriāla varoņi, jauniešu organizācijas Avantis pārstāvji, kā arī Dobeles novada mērs Andrejs Spridzāns. Pasākuma laikā jaunieši pārvarēs dažādu grūtības pakāpju šķēršļus, piedalīsies daudzveidīgās sporta aktivitātēs, kā arī intelektuālajos uzdevumos demonstrēs savu erudīciju un improvizācijas spējas.

„ZZ Čempionāta pusfinālos sacentīsies labākie no labākajiem - tie, kuri māk ne tikai sportot, bet arī jokot un stāvēt uz galvas, ja nepieciešams. Atceroties iepriekšējo gadu trakās ZZ Čempionāta sacensības, esmu pārliecināts, ka arī šoreiz "ies karsti", būt klāt ZZ Čempionāta pusfinālā Dobelē aicina Ufo. 

Arī Dobeles novada mērs Andrejs Spridzāns, atbalstot Latvijas skolēnu sporta un prāta spēles ZZ Čempionāts, aicina piedalīties ikvienu skolēnu: "Nestāvi malā! Rādi klasi – savu komandu, prāta un fizisko spēju līmeni! Ass, radošs un elastīgs prāts apvienojumā ar lokanu, veselīgu un izturīgu ķermeni un spēcīgu komandas garu ļauj pieņemt visnegaidītākos izaicinājumus un sasniegt vispārdrošākos mērķus.”

Lielākās Latvijas skolēnu sporta un prāta spēles ZZ Čempionāts visā Latvijā notiek no 5. marta līdz pat 6. jūnijam. Tās ir atraktīvas sacensības starp 6.-8. un 10.-11.klasēm. Šogad ZZ Čempionātam pieteicies rekordliels dalībnieku skaits – 1829 klases no visas Latvijas, no kurām 400 sportiskākajām būs iespēja piedalīties 10 aizraujošās ZZ Čempionāta pusfinālu sacensībās. Savukārt, gūstot uzvaru pusfināla sacensībās, klases varēs sevi pierādīt ZZ Čempionāta finālā 6.jūnijā Rīgā. Kā jau ierasts, arī šogad skolēniem būs iespēja cīnīties ne tikai par galveno balvu – neaizmirstamu ceļojumu, bet arī dažādām pārsteiguma balvām no „Actimel”, „Adidas”, „Velosreviss” veikala „Treks”, „Tallink”, „Radio SWH”, „ISIC”, „Ergo” un „Ādažu Čipsi”.

ZZ Čempionāta pusfināli, Zelta Zivtiņas seriāla jauniešu un sporta skolotāja Ufo vadībā, notiks 10 Latvijas pilsētās: 15. aprīlī Dobelē, 19. aprīlī Ogrē, 21. aprīlī Talsos, 26. aprīlī Daugavpilī, 28. aprīlī Rīgā, 30. aprīlī Kuldīgā, 5. maijā Cēsīs, 7. maijā Valmierā, 10. maijā Jēkabpilī, 12.maijā Jelgavā. Savukārt ZZ Čempionāta fināls notiks 6. jūnijā Rīgā.

ZZ Čempionātu organizē priekšapmaksas sarunu karte Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis. Tā mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu. 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV