Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Vēl iespējams pieteikties Latvijas Augstskolu Kausam Florbolā

Remārs Vikānis, 13.04.2010. 12:37

Saistībā ar interesantajām Latvijas Čempionāta finālspēlēm florbolā un Olimpiskā Sporta Centra noslogojumu, Latvijas Augstskolu Kauss Florbolā tiek pārcelt uz 15. maiju. Līdz ar to arī komandu pieteikšanas termiņš tiek pagarināts līdz 30. aprīlim.

"Vērojot aizraujošās finālspēles starp RTU/Inspecta un Lekrings, nevēlamies, lai Augstskolu Kauss notiktu vienlaicīgi ar kādu no finālspēlēm, jo paredzēt turpmāko finālsēriju likteni ir ļoti sarežģīti.

Tāpēc vienojāmies, ka turnīrs notiks 15. maijā, lai tajā varētu piedalīties maksimāli daudz studentu, kā arī spēlētāji no finālkomandām, kas izrādījuši interesi iesaistīties turnīrā, " skaidro Latvijas Augstskolu Kausa Florbolā organizators Oskars Kirkils.

Dalību turnīrā jau ir apstiprinājušas Ventspils augstskola, Vidzemes augstskola, Latvijas Universitāte, Rīgas Tehniskā universitāte, Banku augstskola un Rīgas Stradiņu universitāte. Tiek aicinātas arī pārējās Latvijas augstskolas pieteikties turnīram, lai noskaidrotu spēcīgāko florbola komandu augstskolu vidū.

Atgādinām, ka piedalīšanās turnīrā augstskolu komandām ir bezmaksas un no katras augstskolas ir iespējams pieteikt gan sieviešu, gan vīriešu komandu 7– 12 spēlētāju sastāvā.

Turnīrs tiek organizēts sadarbībā ar Latvijas Universitāti, Rīgas Tehnisko universitāti un Latvijas

Florbola Savienību. Šobrīd, turnīra atbalstītāju pulkam ir pievienojušies arī florbola inventāra ražotāji Unihoc un Coca-Cola, kas parūpēsies par slāpju remdēšanu turnīra laikā.

Turnīra nolikumu un komandas pieteikšanās anketu iespējams aplūkot: http://www.lu.lv/sports/veidi/florbols/turniri/lakf/

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV