Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Notiks pēdējais brauciens Tukuma iekštelpu skeitparkā "Ride It Indoor"

Kristiāna Kalniņa, 14.04.2010. 13:38

Sestdien, 24.aprīlī, tiks vērts ciet Latvijā viens no pirmajiem un līdz pat nesenam brīdim vienīgais iekštelpu skeitparks Ride It Indoor Tukumā. Ar kārtīgu "Last Ride" un pilnīgi traku ballīti turpat uz konstrukcijām skaitparka saimnieki vēlas pateikt paldies visiem indoor-a atbalstītājiem, būvētājiem, palīgiem, draugiem, apmeklētājiem un līdzjutējiem.
Notiks pēdējais brauciens Tukuma iekštelpu skeitparkā "Ride It Indoor"

 

No 16.00 norisināsies netradicionālas sacensības visās "parka sportu" disciplīnās: inline sadarbībā ar Hedonskate, "deadly" game of skate kopā ar Boards.lv, kā arī BMX un MTB freestyle, ko piedāvās rite.se un ridestreets. Sacensību "hosti": Rideit boss Murgonis un hiphopa dzīvā leģenda Gacho.

Pēc sacensību uzvarētāju noskaidrošanas sāksies pēdējais afterparty, kas apmeklētājus sagaidīs ar pavisam īpašiem viesiem: pirmo reizi Tukumā - Elvi Soulsystems un Krii. Šis pārsteidzošais duets neiekļaujas kādas konkrētas mūzikas robežās: stili, žanri un citi skaņu ierobežojoši līdzekļi pēkšņi zaudē savu nozīmi, kad uz skatuves kāpj viņi! Katrs atsevišķi - spilgta muzikāla personība jau vairāk kā 10 gadu garumā, abi kopā - neparedzama parādība, kas tandēmā sola samiksēt pagātnes un nākotnes skaņas. Elvi un dīdžeju Krii iesildīs meiteņu siržu lauzējs E:91, kā arī Indoor "rezidentes" - DJ duo Crystral Sound System, kas apsolījušas sagatavot letālu electro / b-more setu.

Lai gan pasākuma iemesls visiem ekstrēmo sporta veidu draugiem nav pats iepriecinošākais, ballīte skumja nebūs! Turklāt jau šajā vasarā neizpaliks daudz jaunu projektu un pārsteigumu no Rideit puses.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV