Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Liepājā atgriežas galda tenisa sacensības

Mārtiņš Kozlovskis, 19.04.2010. 10:33

Aprīļa beigās un maija sākumā Liepājas Olimpiskajā centrā atkal būs vērojams lielais galda teniss, kad savas spēles JOOLA Eiropas Nāciju līgas A apakšgrupā aizvadīs Latvijas izlase. Vispirms, 20. aprīlī, spēle pret Pasaules TOP 10 dalībnieci Grieķiju, bet 1. maijā pret Slovēniju.
Liepājā atgriežas galda tenisa sacensības

20. aprīlī pulksten 19:00 Latvijas izlasei pretim stāsies Pasaules Top 10 dalībnieki Grieķijas izlase. Uz doto brīdi vēl nav zināms, vai pretinieki uz Liepāju ieradīsies savā spēcīgākajā sastāvā, taču zināms, ka spēles ir gaidāmas ļoti smagas. Grieķu komandā pazīstamākie uzvārdi ir Kalinikos Kreanga (rangā 24. vieta), Panagiotis Gionis (rangā 42. vieta) un Konstantinos Papageorgio (rangā 182. vieta). 

Savukārt, Latvijas izlase pretim grieķiem var likt liepājnieku Matīsu Burģi, kas no latviešiem Pasaules rangā atrodas visaugstāk 142. vieta. Kā otrā rakete pret grieķiem mūsu komandā būs Sandijs Vasiļjevs, bet trešais numurs Oļegs Kartuzovs.

Atgādinām, ka Latvija spēlē vienā apakšgrupā ar Šveici, Slovēniju, Luksemburgu un Grieķiju. Tālāk no grupas tiks 2 labākās komandas un šobrīd Latvijas izlases rēķinā ir viena uzvara un trīs zaudējumi. Vispirms, ar rezultātu 1:3 tika atzīts Slovēnijas pārākums (izbraukumā), bet pēc tam dramatiska uzvara pār Šveices spēlētājiem ar 3:2 (Liepājā). Taču tik pat dramatisks zaudējums tika piedzīvots Luksemburgā ar 2:3.

Savukārt, 1. maijā pulksten 14:00, Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies Slovēnijas galda tenisisti, kas rangā atrodas augstajā 32. vietā. Atgādinām, ka Latvija šobrīd atrodas 51. vietā un spēle pret slovēņiem varētu būt labs izaicinājums.

Kā apgalvo Reinis Burģis, tad pagaidām ir plānots, ka Oļega Kartuzova vietā 1. maijā varētu startēt tieši viņš pats, līdz ar to, ir iespējams, ka izlases sastāvā vienlaicīgi būs divi liepājnieki brāļi – Matīss un Reinis Burģi.

Pirmā spēle pret grieķiem norisināsies Liepājas Olimpiskā centra sporta zālē Nr. 4, bet 1. maija spēle pret slovēņiem paredzēta Arēnā, sporta zālē Nr. 1. Ieeja: bezmaksas.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV