Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Atceltas galda tenisa sacensības

Mārtiņš Sīlis, 19.04.2010. 12:21

Atceltas otrdien, 20.aprīlī, Liepājas Olimpiskajā centrā paredzētās JOOLA Eiropas Nāciju līgas A apakšgrupas spēles starp Latvijas un Grieķijas izlasēm. Spēles atceltas vulkāna izvirduma Islandē radītā pelnu mākoņa dēļ, kas paralizējis visu Eiropas gaisa telpu un liedz Grieķijas komandai ierasties Latvijā ar lidmašīnu.

Bija paredzēts, ka 20.aprīlī pulksten 19:00 Latvijas izlasei pretim stāsies Pasaules Top 10 dalībnieki Grieķijas izlase. Tagad šis spēles tiek pārceltas uz nenoteiktu laiku.

Atgādinām, ka Latvija spēlē vienā apakšgrupā ar Šveici, Slovēniju, Luksemburgu un Grieķiju. Tālāk no grupas tiks 2 labākās komandas un šobrīd Latvijas izlases rēķinā ir viena uzvara un trīs zaudējumi. Vispirms, ar rezultātu 1:3 tika atzīts Slovēnijas pārākums (izbraukumā), bet pēc tam dramatiska uzvara pār Šveices spēlētājiem ar 3:2 (Liepājā). Taču tik pat dramatisks zaudējums tika piedzīvots Luksemburgā ar 2:3.

Paredzēts, ka 1.maijā pulksten 14:00, Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies Slovēnijas galda tenisisti, kas rangā atrodas augstajā 32. vietā. Atgādinām, ka Latvija šobrīd atrodas 51. vietā un spēle pret slovēņiem varētu būt labs izaicinājums. Cerams, ka Slovēnijas izlasei nekas netraucē ierastie Latvijā un priecēt galda tenisa līdzjutējus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV