Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Zelta Zivtiņa dod iespēju atkārtoti startēt ZZ Čempionāta finālā; pirmais uzdevums – dalība Lielajā Talkā

Sanda Brūna, 23.04.2010. 11:13 | komentāri (1)

Zelta Zivtiņa kā pavasara pārsteigumu dāvā vēl vienu iespēju tām 1600 klasēm, kuras startējuši lielākajās Latvijas skolēnu sporta un prāta spēlēs, taču diemžēl nav guvuši pozitīvus rezultātus pirmajā atlases kārtā un nav iekļuvuši kādā no 10 pusfināliem. Vēlreiz pierādīt savus spēkus un atkārtoti pretendēt uz dalību ZZ Čempionāta finālā varēs tās sešas klases, kas piecu nedēļu garumā būs veiksmīgi izpildījušas Nedēļas uzdevumus ZZ online Čempionātā mājas lapā zzcempionats.lv. Kā pirmo uzdevumu jauniešiem Zelta Zivtiņa izvirzījusi dalību Lielajā Talkā un aicina sakopt kādu īpašu vietu savā pilsētā.

„Lielajā Talkā piedalīties un sakopt savu apkārtni var ikviens – ir taču tik patīkami, kad līdz ar pavasara iestāšanos, arī dabai palīdzam kļūt skaistākai. Turklāt talkošanas vietas nav jāmeklē nekur tālu, vislabāk sākt ar tuvāko apkārtni, piemēram, skolas pagalmu, sporta laukumu vai iecienītāko atpūtas vietu parkā,” piedalīties Lielajā Talkā aicina Zelta Zivtiņas Marija.

Lai cīnītos par otro iespēju piedalīties ZZ Čempionāta finālā, skolēniem trīšanas un uzkopšanas process jāiemūžina fotogrāfijās, kas ataino sakopšanas vietu pirms un pēc talkošanas un jāpievieno klases profila galerijā zzcempionats.lv. Neparastākie un čaklākie talcinieki saņems īpašu atzinību no žūrijas ZZ seriāla varoņu vadībā, kā arī papildus punktus kopvērtējumā.

„Visi ZZ Čempionātam pieteiktie skolēnu mājas darbi mūs ļoti patīkami pārsteidza. Jaunieši sevi izpauduši ļoti radoši un ar lielu entuziasmu. Tā kā šogad ZZ Čempionātam bija pieteikušās divreiz vairāk klases, arī konkurence uz vietu pusfinālos bija divreiz sīvāka, tāpēc nolēmām dot otru iespēju arī tām klasēm, kurām nepaveicās pirmajā atlases kārtā un kuras neiekļuva nevienā no pusfināliem . Esmu pārliecināta, ka arī papildus uzdevumu veikšana būs ļoti interesanta un komandas garu stiprinoša, tāpēc aicinu klases pierādīt vēlreiz, ka tieši jūs esat visstiprākie, gudrākie un draudzīgākie, tāpēc esat pelnījuši vietu  Lielāko Latvijas skolēnu sporta un prāta spēļu finālā,” stāsta Zelta Zivtiņas zīmola vadītāja Alise Avota.

ZZ Čempionāta papildus atlases kārtā aicinātas piedalīties tās klases, kuras reģistrējās Lielākajām Latvijas skolēnu sporta un prāta spēlēm līdz 31. martam, taču neizturēja pirmo atlases kārtu. Klases, kuras būs visveiksmīgāk izpildījuši piecus Nedēļas uzdevumus, tiks paziņotas 31. maijā, lai jau 6. jūnijā piedalītos lielajā ZZ Čempionāta finālā Rīgā.

Aizraujošie ZZ Čempionāta pusfināli Zelta Zivtiņas seriāla jauniešu un sporta skolotāja Ufo vadībā notiks vēl septiņās Latvijas pilsētās: 26. aprīlī Daugavpilī, 28. aprīlī Rīgā, 30. aprīlī Kuldīgā, 5. maijā Cēsīs, 7. maijā Valmierā, 10. maijā Jēkabpilī, 12.maijā Jelgavā. Savukārt ZZ Čempionāta fināls notiks 6. jūnijā Rīgā.

ZZ Čempionātu organizē priekšapmaksas sarunu karte Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis. Tā mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV