Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Notiks šī gada pirmais āra sezonas frisbija turnīrs Baltijas valstīs

Latvijas Frisbija federācija, 23.04.2010. 14:23

Nedēļas nogalē, 24. un 25.aprīlī, Lietuvas pilsētā Zarasai notiks 2010. gada pirmais āra sezonas frisbija turnīrs Baltijā. Tajā starp Baltijas valstu un Krievijas komandām piedalīsies arī četras Latvijas komandas – vīriešu divīzijā - Ultimate Decision (Rīga), jauktajā divīzijā - RTU-Tīģerīši (Rīga), Salaspils FK (Salaspils) un All Stars (Rīga).

Kopumā turnīrā vīriešu divīzijā piedalīsies deviņas komandas – piecas Lietuvas, divas Krievijas un pa vienai no Latvijas un Igaunijas. Jau zināms, ka Rīgas Ultimate Decision pirmajā dienā grupas turnīrā būs jāspēlē ar Tallinas frisbija klubu no Igaunijas un pagājušā gada turnīra uzvarētājiem - Lietuvas komandu Vorai.

Turnīra jauktajā divīzijā sacentīsies astoņas komandas – piecas lietuviešu un trīs latviešu. RTU-Tīģerīši, kas šajā turnīrā 2009.gadā ieņēma godalgoto trešo vietu, jau grupas spēlēs tiksies ar vēl vienu Latvijas komandu All Stars, kā arī divām Lietuvas komandām. Salaspils komandai grupas spēlēs pretī stāsies tikai Lietuvas komandas.

Turnīrs Lietuvas pilsētā Zarasai norisināsies jau sesto gadu pēc kārtas un tradicionāli ir pirmais āra sezonas turnīrs Baltijas valstīs. Papildus informācija par turnīru:

http://www.taskas-ultimate.lt/zaraza/zrzinfo_eng.html 

www.frisbee.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV