Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Baltijā lielākais iekštelpu skeitparks „MONSTERparks” uzņem apgriezienus

Mikus Ojers, 28.04.2010. 09:59

29.janvārī ar grandiozu pasākumu tika atklāts ilgi gaidītais Rīgas iekštelpu skeitparks, tomēr vēl daudzi darbi bija jāpadara un ar „MONSTER GAMES” otro pasākumu tiks atzīmēta skeitparku sporta veidu vasaras sezonas iestāšanās un vēl viena skeitparka attīstības posma noslēgums. Pie tā parka veidotāji noteikti neapstāsies un vienlaicīgi ar tajā sportojošo jauniešu profesionalitātes līmeņa augšanu turpināsies augt un attīstīties arī „MONSTERparks”. Jau šobrīd parks ir gatavs uzņemt sportot un atpūsties gribētājus visas vasaras garumā.  
Baltijā lielākais iekštelpu skeitparks „MONSTERparks” uzņem apgriezienus

Apmeklētāji pēc iepriekšējā „MONSTER GAMES” pasākuma daudzviet izteica atzinīgus vārdus par sacensību sportistu augsto sniegumu un, protams, krāšņo pēcpasākuma ballīti ar Tomu Grēviņu un Mixmeistariem AG un Raiti. Pateicoties gaismu, skaņu un skatuves iekārtu servisa kompānijai „RJK”, šoreiz tas viss būs tikai un vienīgi interesantāks un iespaidīgāks.

Ierodoties pasākumā, apmeklētāji vispirms pamanīs kā top Latvijas labāko graffiti mākslinieku kopdarbs, kas turpmāk rotās „MONSTERparka” ieeju. Šīs idejas realizāciju atbalsta skeitparka un pasākuma lielais partneris „STATS Serviss”.

Viena no skatāmākajām un, bez šaubām, interesantākajām pasākuma daļām būs „Taktika.lv” skrituļslidošanas, „BOARDS.LV” skeitborda, „Parbmx.com” BMX un „Ridestreets.lv” MTB starptautiskās šova sacensības. Būs vērojama spraiga cīņa starp pašiem labākajiem Baltijas sportistiem un viesiem no tālākām valstīm. Mūsu sportistiem būs ļoti nepieciešams jūsu atbalsts, jo ārzemju sportisti uz šīm sacensībām ieradīsies ar nopietniem nodomiem un saviem fanu pūļiem.

Sadarbībā ar moto klubu „ADRENALIN.LV” pirms koncerta mēs redzēsim „Stuntfighters” šovu, kurā sacentīsies „Rockstar” zvaigzne Mārtiņš Aleksandrovičs ar „Monster Energy” pārstāvjiem Kasparu Krauli, Kārli Sabuli un Gundaru Gauši, kā arī skrituļslidošanas, skeitborda, BMX un MTB sacensību uzvarētājiem.

Nozīmīgu daļu pasākuma programmas aizņems mūzika. 2007.gadā par „MTV New Sound or Europe” atzītā pop punk / electro igauņu grupa „Bedwetters” un mūsu pašu aizvien lielāku popularitāti gūstoša grupa „Tā Tā Tā”.

Pēcpasākuma ballīti „MONSTERparty” ar savām jaunākajām dziesmām no drīzumā gaidāmā albuma iesildīs viens no atzītākajiem latviešu reperiem „bū-š”. Ballīti neaizmirstamu padarīs arī pašreiz Amerikas tūrē ceļojošais un nenoliedzami viens no labākajiem un profesionālākajiem Latvijas ballīšu DJ’iem „DJ Rudd”.

Kā īpašais „MONSTERparty” viesis šoreiz uzstāsies DJ Artūrs Mednis, kurš pazīstams ne tikai kā viens no radošās apvienības „Jaffa Riga Projects” dibinātājiem, bet arī ar mash-up cīņām ar nu jau leģendāro „MONSTER GAMES” pirmā pasākuma DJ’u Tomu Grēviņu. DJ Artūrs Mednis 15.maijā uzstāsies ar savu jauno mash-up programmu.

Skatītāju izklaide visa pasākuma gaitā un, protams, konkursi ar vērtīgām balvām no „Superkauss” un „Monster Energy”. 

Tiekamies 15.maijā „MONSTERparkā”, Kroņu ielā 13A, Rīgā. Biļetes visās „Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās – Ls 4.

Partneri: „STATS Serviss”, kompānija „RJK” un „Monster Energy”

Atbalsta: VIDEO CENTRS, LuLu Pica, Uzvelckreklu.lv, Taktika.lv, BOARDS.LV, Ridestreets.lv, Parbmx.com, Tribal, Adrenalin.lv. Biļešu Serviss.

Informē: Draugiem.lv, LNT, LMK, Platforma.lv, Easyget.lv, TUMBA TV, Nightlife.lv, Sportacentrs.com, Rekurzeme.lv, Sīrups, Superkauss, Rimi, Sems, Chill: interaktīvais nakts šovs, ArteTV, Ritma Institūts, Brokenbeat.lv, Triecienspēks, Veto, JurmalaMedia, Therolling.lv, Rideit.lv, Skateboarding.lv, Skateboardinfo.lv, BOARDS.LV, Parbmx.com, Taktika.lv/jaunumi.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV