Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Latvijas izlase piekāpjas Slovēnijas komandai

Mārtiņš Kozlovskis, 03.05.2010. 10:57

Sestdien, 1. maijā, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās JOOLA Eiropas Nāciju līgas A grupas spēle starp Latvijas un Slovēnijas galda tenisa izlasēm un šajā mačā pārāki ar rezultātu 3:2 bija viesi no Slovēnijas.
Latvijas izlase piekāpjas Slovēnijas komandai

Atgādinām, ka pirms nedēļas, 23. aprīlī, bija ieplānota spēle ar Grieķijas komandu, taču Eiropas gaisa satiksmes slēgšanas dēļ tā tika atcelta uz vēl nezināmu laiku. Līdz ar to, Latvijas izlasei visa uzmanība bija jāvelta Slovēnijas komandai.

Komandas spēkos bija ļoti līdzvērtīgas, kas spilgti parādījās pirmajās spēlēs. Vispirms, mūsu komandas līderis Matīss Burģis ar rezultātu 3:0 pārspēja Janu Žibratu un pēc tam ar identisku rezultātu pārspēja arī Matiču Slodeju. Taču tad sekoja divi zaudējumi – Oļegs Kartuzovs ar 0:3 zaudēja Janam Žibratam un pēc tam smagā piecu setu cīņā arī Sandijas Vasiļjevs atzina sāncenša pārsvaru (2:3).

Līdz ar to, visu izšķīra dubultspēles un tajā mūsu galda tenisistiem tik labi nesekmējās un Slovēnija izcīnīja uzvaru ar rezultātu (3:0) un visā mačā ar 3:2.

Šis Latvijai bija trešais zaudējums līdz šim četrās aizvadītās cīņās. Sākotnēji Latvija ar 1-3 zaudēja Slovēnijas valstsvienībai, pēc tam ar 3-2 pieveica Šveici, bet tad ar 2-3 zaudēja Luksemburgas valstsvienībai. Nākošo cīņu mūsu galda tenisisti aizvadīs novembra mēnesī, kad izbraukumā būs jātiekas ar Šveices izlasi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV