Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

ZZ Čempionāta Vidzemes pusfinālā Cēsīs triumfē Lubāna un Skrīveri

Sanda Brūna, 07.05.2010. 11:07 | komentāri (1)

Trešdien, 5.maijā, Cēsu sporta hallē sportiskās un radošās sacensībās ZZ Čempionāts  starp 39 Vidzemes sportiskākajām un draudzīgākajām klasēm. 6.-8. klašu grupā triumfēja Lubānas vidusskolas 8.b klase un 10.-11.klašu grupā Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas 11.a klase. Pirmoreiz šī gada ZZ Čempionāta laikā sporta skolotājs Ufo un Zelta Zivtiņas varoņi par ekstravagantajiem tērpiem un skaļo atbalstu apbalvoja arī līdzjutējus – Jūrmalas valsts ģimnāzijas 10mf klasi.
ZZ Čempionāta Vidzemes pusfinālā Cēsīs triumfē Lubāna un Skrīveri

Galerijas:

Godpilno otro vietu un iespēju 6.jūnijā cīnīties ZZ Čempionāta Lielajā finālā Rīgā 6.-8.klašu grupā ieguva Ķeguma komercnovirziena vidusskolas 8.c klase un 10.-11.klašu grupā Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas 11.b klase. Abu klašu skolēni balvās saņēma arī īpašus čemodānus, pilnus ar dāvanām no Zelta Zivtiņas.

Par labāko klases noformējumu balvas tika piešķirtas Edgara Kauliņa Lielvārdes vidusskolas 11.b klasei un Ikšķiles vidusskolas 8.a klasei. Savukārt par draudzīgākajiem un vienotākajiem klases komandas saukļiem žūrijas atzinību ieguva Jūrmalas Valsts ģimnāzijas 10.mf klase un Līgatnes novada vidusskolas 8.a klase. Īpaši tika izcelts Ķeguma pilsētas jauniešu noformējums un sauklis "Ķegums ražo elektrību, mūsu klase - vienotību!".

Tallink skolotāju simpātiju balvu 6.-8.klašu grupā saņēma Madonas 1.vidusskolas skolotāja Arnita Krīgere un 10.-11.klašu grupa – A. Kalniņa Cēsu mūzikas skolas 2.kursa skolotājs Ivars Rausis.

Pasākuma laikā īpašas pārsteiguma balvas dāvāja arī ZZ Čempionāta draugi un atbalstītāji: Actimel, Adidas, ISIC, Ilustrētā Zinātne, Ergo, Mangaļi un Radio SWH.

5.maija pēcpusdienā Cēsu sporta hallē sacentās aptuveni 1000 jauno sportistu no 39 Vidzemes skolām. Jauniešiem līdzi juta un atbalstītāja gan viņu draugi, gan skolotāji. Nākamā cīņa par iespēju tikt ZZ Čempionāta Lielajā finālā un aizceļot ar visu klasi uz saulaino Itāliju notiks jau rīt, 7.maijā, Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā sporta centrā (adrese: Rīgas iela 91).

ZZ Čempionāta pusfināli Zelta Zivtiņas seriāla jauniešu un sporta skolotāja Ufo vadībā notiks vēl 2 Latvijas pilsētās: 10. maijā Jēkabpilī un 12.maijā Jelgavā. ZZ Čempionāta fināls notiks 6. jūnijā Rīgā. Atlikušajiem posmiem būs iespējams sekot līdzi arī LNT raidījumā „Tautas Balss”.

ZZ Čempionātu organizē priekšapmaksas sarunu karte Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis. Tā mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV