Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Foto: Pirmais Baltijas karsējmeiteņu čempionāts

Madara Rube, 10.05.2010. 09:46 | komentāri (1)

Sestdien, 8.maijā, ar Biznesa augstskolas Turība atbalstu Olimpiskajā Sporta centrā norisinājās Latvijā pirmais Baltijas Karsējmeiteņu čempionāts. Par čempionu tituliem un kausiem cīnījās deviņas Lavijas, trīs Lietuvas un divas Igaunijas Karsējmeiteņu komandas. Kopumā 140 labākās Baltijas karsējmeitenes.
Foto: Pirmais Baltijas karsējmeiteņu čempionāts

Galerijas:

Skatītāji varēja vērot aizraujošus šovus, piedalīties konkursos, lai cīnītos par čempionāta atbalstītāju balvām, saņemt konsultācijas no Max Factor vizāžistiem, kuri iepazīstināja ar jaunākajām make-up tendencēm, kā arī izbaudīt īstu internacionātu ballīti tur pat tribīnēs kopā ar DJ Lāci. Karsējmeiteņu atbalstītāju netrūka kā no Latvijas, tā arī no Lietuvas un Igaunijas.
    
Spraigā cīņā 1. vietu universitāšu un deju studiju karsējmeiteņu komandu grupā izcīnīja Biznesa augstskolas Turība karsējmeitenes, aiz sevis atstājot 2. vietas ieguvējas „Glamorous” un 3. vietas ieguvējas „Most Wanted”. Savukārt basketbola klubu un volejbola klubu karsējmeiteņu komandu grupā 1. vietu ieguva Žalgiris Cheereleaders, publiku pārsteidzot ar negaidīties trikiem un efektīgu iznācienu, izmantojot basketbola grozu. 2. vietā šajā grupā ierindojās Lietuvos Rytas un 3. vietā Tallinn University of Teghnology karsējmeiteņu komandas, demonstrējot ļoti augstu dejas līmeni.

Pirmo trīs vietu ieguvējas abās grupās dalīja galvenās balvas – ceļojumus visai komandai no Eurolines, sporta apakšveļas komplektus no Adidas un Max Factor īpašo kosmētiku.

Karsējmeiteņu komandas vēroja un savu vērtējumu par tām izteica ļoti kompetenta žūrija: Latvijas Karsējmeiteņu asociācijas prezidente Andra Ašmane, deju grupas „Dzirnas” vadītājs Agris Daņiļēvičs, Estonian Dance Academy viens no līderiem Märt Agu un starptautisko sporta deju sacensību uzvarētājs un Lithuanias Cup ieguvējs no Lietuvas Vytautas Mackonis.

Baltijas Karsējmeiteņu čempionātu organizēja Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvalde sadarbībā ar Latvijas Karsējmeiteņu asociāciju.

Paldies mūsu atbalstītājiem: Biznesa augstskolai Turība, Olimpiskajam Sporta centram, LuxExpress un Simple Express, Max Factor, Adidas, TOPPREZENT, Dzintars, t/c Spice, Coca-Cola Hellenic Latvia.

Informatīvie atbalstītāji: draugiem.lv, sportacentrs.com, easyget.lv, studentlife.lv, kasnotiek.lv.

Foto: Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV