Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Noritējis pirmais dvīņu skrējiens

Gints Gailītis, 10.05.2010. 15:29

Maija sākumā Māras dīķa apkārtnē valdīja sportiska un jautra atmosfēra. Lieliskie laika apstākļa ar silto sauli bija pulcējuši vairāk kā pusotru simtu skrējēju. Īpaši daudz dalībnieku šoreiz pārstāvēja sporta skolu „Arkādija”.
Noritējis pirmais dvīņu skrējiens

Skrējiena apkārt Māras dīķim ietvaros notika pirmais dvīņu skrējiens. Četrdesmit dalībnieki tika sadalīti divās vecuma grupās. Jaunākajā grupā, kurā visjaunākie bija divgadīgie brāļi Kristofers un Kristers Bāreņi par uzvarētājiem kļuva Klāvs un Toms Krūmiņi. Vecākajā grupā par pirmajiem uzvarētājiem kļuva Edgars un Ēriks Maskali. Viņi saņēma speciālu balvu jaunu sporta apavu iegādei no firmas „Nike”.

Tautas skrējienā otro gadu par uzvarētāju kļuva Igors Kazakevičs. Dāmu grupā pērnā gada uzvarētāja Dace Līne noskatījās šī gada sacensībās no malas, jo tikko bija atgriezusies no pusmaratona sacensībām Hannoverē, kur izcīnīja augsto otro vietu.
Par uzvarētāju dāmu grupā šogad kļuva Līga Saulīte no sporta skolas „Arkādija”.
Jaunākajā grupā, kur dalībnieki veica 1200 metru distanci jeb vienu apli apkārt Māras dīķim par uzvarētājiem kļuva Elizabete Priekule un Reinis Ozols. Divu paļu distancē ātrākie bija Dana Narimana un Rihards Freimanis.

Visi dvīņu sacensību dalībnieki un sacensību laureāti tika apbalvoti ar garšīgām balvām no „Fazer” maiznīcas, kura sacensību dalībniekiem prezentēja savu jauno „Māras” maizi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV