Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Noskaidrots ZZ Čempionāta Jēkabpils pusfināla spēcīgākais dalībnieks

Sanda Brūna, 11.05.2010. 16:39 | komentāri (2)

Pirmdien, 10.maijā, Jēkabpils 3.vidusskolas sporta hallē sportiskajās un radošajās sacensībās ZZ Čempionāts starp 39 Latgales aktīvākajām un draudzīgākajām klasēm 6.-8.klašu grupā triumfēja Brāļu Skrindu Atašienes vidusskolas 7.klase un 10.-11.klašu grupā Līvānu 1.vidusskolas 11.a klase. Neticamu spēka rekordu uzstādīja Balvu amatniecības vidusskolas 11.b klases skolnieks Edgars Koliņš, noturot uz rokām savu klasesbiedreni Margaritu Leišavnieci 30 minūtes un 3 sekundes. Līdz šim tas ir ilgākais spēka rekords ZZ Čempionāta pastāvēšanas laikā.
Noskaidrots ZZ Čempionāta Jēkabpils pusfināla spēcīgākais dalībnieks

Otro vietu un iespēju 6.jūnijā cīnīties Lielajā finālā Rīgā 6.-8.klašu grupā ieguva Balvu Valsts ģimnāzijas 8.b klase un 10.-11.klašu grupā Preiļu Valsts ģimnāzijas 11.d klase. Pirmo divu vietu ieguvēji balvās saņēma arī īpašus čemodānus, pilnus ar dāvanām no Zelta Zivtiņas.

Līvānu 1.vidusskolas 11.a klases kapteinis Imants Vilciņš par uzvaru teica: “Uz visām sacensībām mūsu klase brauc ar  pārliecību - mēs noteikti uzvarēsim! Arī šoreiz mums izdevās! Skaitījām paši līdzi punktus un sapratām, ka mums vajadzētu iekļūt godalgotajā „divniekā”, taču uzvara bija vēl patīkamāks pārsteigums!”

Par labāk noformētajām klasēm žūrijas vērtējumā tika atzītas Jaunsilavas pamatskolas 6.klase un Balvu Valsts ģimnāzijas 11.a klase. Savukārt par draudzīgākajiem un vienotākajiem klases komandas saukļiem žūrijas atzinību ieguva Jaunsilavas pamatskolas 8.klase un Balvu Amatniecības vidusskolas 11.b klase.

Tallink skolotāju simpātiju balvu 6.-8.klašu grupā izcīnīja Atašienes vidusskolas 7./8.klases skolotāja Līga Čevere un 10.-11.klašu grupā Jēkabpils valsts ģimnāzijas 11.a klases skolotāja Skaidrīte Ozoliņa.

Pasākuma laikā īpašas pārsteiguma balvas dāvāja arī ZZ Čempionāta draugi un atbalstītāji: Actimel simpātiju balvu ieguva Malnavas koledžas profesionālās vidusskolas 10./11. klase un Balvu Amatniecības vidusskolas 8.b klase, Adidas simpātiju balvu ieguva Jēkabpils 3.vidusskolas 10.b klase un Jēkabpils Valsts ģimnāzijas 7.a klase, ISIC simpātiju balvu ieguva Balvu Amatniecības vidusskolas 11.b klase un Jēkabpils 3.vidusskolas 8.c klase, Ilustrētā Zinātne simpātiju balvu ieguva Krustpils pamatskolas 7.klase un Līvānu 1.vidusskolas 10.a klase, Ergo simpātiju balvu ieguva Jēkabpils Valsts ģimnāzijas 11.a klase un Vārkavas pamatskolas 7.klase, Mangaļi simpātiju balvu ieguva Subates pamatskolas 7.klase un Preiļu 2.vidusskolas 10.a klase, savukārt Radio SWH simpātiju balvu izcīnīja Preiļu Valsts ģimnāzijas 10.d klase un Balvu Valsts ģimnāzijas 8.b klase.

Kopumā 10.maija pēcpusdienā Jēkabpils 3.vidusskolas sporta hallē sacentās aptuveni 1000 jauno sportistu no 39 Latgales skolām, viņus atbalstīja draugi un skolotāji. Nākamā un pēdējā cīņa par iespēju tikt ZZ Čempionāta Lielajā finālā un aizceļot ar visu klasi uz saulaino Itāliju Zelta Zivtiņas seriāla jauniešu un sporta skolotāja Ufo vadībā notiks jau rīt, 12. maijā Jelgavā, Jelgavas sporta hallē (adrese: Mātera iela 44a). ZZ Čempionāta fināls notiks 6. jūnijā Rīgā. Pēdējam posmam būs iespējams sekot līdzi arī LNT raidījumā „Tautas Balss”.

ZZ Čempionātu organizē priekšapmaksas sarunu karte Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis. Tā mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV