Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Noslēdzies ZZ Čempionāta pēdējais pusfināls

Sanda Brūna, 14.05.2010. 09:34

Trešdien, 12. maijā, Jelgavas sporta hallē norisinājās ZZ Čempionāta pēdējais, desmitais, pusfināla posms. Tajā starp 40 Zemgales aktīvākajām un draudzīgākajām klasēm 6.-8. klašu grupā triumfēja Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas 7.kom klase un 10.-11. klašu grupā Jelgavas Valsts ģimnāzijas 10.m klase. Kopumā atraktīvajos un sportiskajos ZZ Čempionāta pusfināla posmos piedalījušies vairāk nekā 10 000 skolēnu no visas Latvijas.
Noslēdzies ZZ Čempionāta pēdējais pusfināls

Galerijas:

Otro vietu un iespēju 6. jūnijā cīnīties ZZ Čempionāta Lielajā finālā Rīgā 6.-8. klašu grupā ieguva Ikšķiles vidusskolas 8.b klase un 10.-11. klašu grupā Neretas Jāņa Jaunsudrabiņa vidusskolas 11. klase. Pirmo divu vietu ieguvēji balvās saņēma arī īpašus čemodānus, pilnus ar dāvanām no Zelta Zivtiņas.

“Šajās sacensībās ar klasesbiedriem pa īstam apvienojāmies uzvarai. Būt par kapteini ir grūti, taču centīšos aizvest klasi līdz uzvarai Lielajā finālā!”, par uzvaru pusfinālā gandarīts ir Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas 7.kom klases kapteinis Romāns Galaiko.

Par labāk noformētajām klasēm žūrijas vērtējumā tika atzītas Jelgavas 4. pamatskolas 6.b klase un Jelgavas 5. vidusskolas 10b klase. Savukārt, par draudzīgākajiem un vienotākajiem klases komandas saukļiem, žūrijas atzinību ieguva Jelgavas 4. vidusskolas 7.b klase un Aizkraukles novada ģimnāzijas 11.b klase.

Zelta Zivtiņas zīmola vadītāja Alise Avota tic, ka veiksmes formula uzvarai Lielajā ZZ Čempionāta finālā 6.jūnijā Rīgā, Esplanādē, ir klases draudzība, vienotība un atbalsts, ko skolēni sniedz viens otram: ”Galvenais, lai piedalīšanās Lielajā finālā ikvienam dalībniekam sagādā prieku un gandarījumu!”

Pasākuma laikā īpašas pārsteiguma balvas dāvāja arī ZZ Čempionāta draugi un atbalstītāji: Actimel simpātiju balvu ieguva Kalnciema vidusskolas 6. klase un Tukuma 2. vidusskolas 11.a klase, Adidas simpātiju balvu ieguva Jelgavas pamatskolas 6.e klase un Kalnciema vidusskolas 10. klase,  Ilustrētā Zinātne simpātiju balvu ieguva Vecumnieku vidusskolas 8.b klase un Jelgavas 1. ģimnāzijas 11.m2 klase, Ergo simpātiju balvu ieguva Jelgavas Valsts ģimnāzijas 7.c klase un Jelgavas Valsts ģimnāzijas 10.a klase, Mangaļi simpātiju balvu ieguva Zemgales vidusskolas 6. klase un Līvbērzes vidusskolas 11.a klase, savukārt Radio SWH simpātiju balvu izcīnīja Ikšķiles vidusskolas 8.b klase un Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas 10.v klase. Tallink skolotāju simpātiju balvu 6.-8. klašu grupā izcīnīja 7.c klases skolotāja Sanita Titova un 10.-11.klašu grupā Jelgavas Valsts ģimnāzijas 10.a klases skolotāja Inga Liepa.

Milzīgās atsaucības dēļ, pirmo reizi ZZ Čempionāta vēsturē klasēm, kuras nesaņēma iespēju piedalīties kādā no ZZ Čempionāta pusfināliem, tika dota otra iespēja vēlreiz izmēģināt spēkus Čempionāta online turnīrā mājas lapā www.zzcempionats.lv. Jau 31. maijā tiks apkopoti rezultāti un noskaidrotas tās sešas klases, kuras vislabāk būs tikušas galā ar četriem mājas darbiem un saņems iespēju cīnīties par uzvaru ZZ Čempionāta Lielajā finālā.

Kopumā 12. maija pēcpusdienā Jelgavas sporta hallē sacentās aptuveni 1000 jauno sportistu no 27 Zemgales skolām, viņus atbalstīja draugi un skolotāji.

Visi klašu ZZ Čempionāta pusfinālu uzvarētāji satiksies vēlreiz 6. jūnijā Rīgā, Esplanādē, lai cīnītos par sportiskākās un draudzīgākās klases titulu Lielajā finālā.

ZZ Čempionātu organizē priekšapmaksas sarunu karte Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis. Tā mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV