Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Nedēļas nogalē Liepājā notiks starptautiskais turnīrs galda tenisā

Mārtiņš Kozlovskis, 14.05.2010. 10:48

Svētdien, 16. maijā, Liepājas Olimpiskā centra sporta zālē Nr. 1 norisināsies starptautiskais turnīrs galda tenisā, kurā piedalīsies vairāki labi zināmi un spēcīgi tenisisti ne tikai no Latvijas, bet arī Lietuvas. Sākums pulksten 11:00.

Sacensībās startēs dalībnieki ne tikai no Latvijas, bet arī vairāki Lietuvas vadošie tenisisti. Sacensības norisināsies vairākās vecuma grupās un tajās piedalīsies sportisti, sākot no 7 līdz 70 gadu vecumam. Sacensībās dalību ir apstiprinājis arī 15 kārtējais Latvijas čempions Sandijs Vasiļjevs. Tāpat dalībnieku vidū būs arī 2010. gada Liepājas čempions Māris Kuda un Ziemeļeiropas čempions Viktors Talkačovs. Veterānu konkurencē vistitulētākais būs Gunārs Jēkabsons (Latvijas čempions, Ziemeļeiropas gandarījuma turnīra uzvarētājs).

Sacensības notiks uz Liepājas Olimpiskā centra esošajiem firmas JOOLA galdiem, kas ir labi pazīstami visā Pasaulē. Sacensības notiks atbilstoši galda tenisa sacensību noteikumiem un spēles norisināsies līdz trīs setu uzvarai. No sākuma dalībnieki startē priekšsacīkstēs, bet 16 labākie dalībnieki aizvadīs vēl arī fināla cīņas.

Norises vieta: Liepājas Olimpiskā centra sporta zāle Nr. 1. Ieeja: bezmaksas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV