Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Liepājā noslēgušās galda tenisa sacensības

Mārtiņš Kozlovskis, 17.05.2010. 11:20

Svētdien, 16. maijā, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās Starptautiskais turnīrs galda tenisā, kurā piedalījās sportisti ne tikai no Latvijas, bet arī Lietuvas. Pieaugušo konkurencē galvenos uzvaras laurus plūca Rīgas pārstāvji, bet jauniešiem triumfēja liepājnieki.

Sacensības norisinājās vairākās vecuma grupās un tajās piedalījās sportisti, sākot no 7 līdz 70 gadu vecumam.

Elites grupā vīriešiem nepārspēts palika Ziemeļeiropas čempions Viktors Tolkačovs no Rīgas, savukārt, sieviešu konkurencē labākā bija Aleksandra Vološina (Rīga).

Veterāniem atzīstamus rezultātus uzstādīja Lietuvas sportisti, kur par uzvarētāju kļuva L.Rocys, savukārt, 4. vietā ierindojās S.Zilys. Veiksmīgs sniegums bija arī liepājniekam J.Ozolam, kurš turnīru noslēdza augstajā 2. vietā, bet 3. pozīciju izcīnīja S.Čugunovs no Rīgas.

Jauniešiem par uzvarētāju kļuva Leonīds Maslovs no Rīgas, bet 2. vietā ierindojās liepājnieks Kristians Brečs. Savukārt 3. vietu izcīnīja Kirils Johontovs no Rīgas.

MINI kadetu grupā pilnībā dominēja Liepājas pārstāvji, kuri aizņēma visu goda pjedestālu. Meitenēm pirmās trīs vietas ieguva, attiecīgi, Ilze Kalna, Betija Roze un Kira Kaziņega. Savukārt, zēniem labākie bija Valters Kuncītis, Markuss Ozols un Kristians Lūks.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV