Pirmdiena, 30.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Menarda, Elma, Elna;

„Volcom Wild in the Parks“ piestās arī Rīgā

Ilze Pētersone, 25.05.2010. 16:04

Jau septīto sezonu Volcom Stone bliež vaļā internacionālās skeitborda amatieru sacensības „Wild in the Parks“. Eiropā šovasar Volcom cirks apstāsies 18 vietās no Portugāles līdz Norvēģijai. Baltijas posms notiks 5. jūnijā, Rīgā MONSTERparkā.
„Volcom Wild in the Parks“ piestās arī Rīgā

Baltijas posms notiks 5. jūnijā, MONSTERparkā, Kroņu ielā 13a, Rīgā. Reģistrācija sāksies plkst. 16:00 un formāts, kā ierasts – jam sesija. Dalībnieku divīzijas: līdz 14 un 15+, kā arī šīs sezonas jaunums – pro grupa ar naudas balvu! Pie dālderiem tiks arī kategorijas “Hype of the Day” uzvarētājs - Electric dienas labākā trika autoram uzsauc 50 eiro!

Katras divīzijas 3 labākie kvalificējas Eiropas čempionātam, kas šogad notiks 25. septembrī, Prāgā. Nu, un Eiropas čempja uzvarētāji tiek pie biļetēm uz Arizonu, lai ieliktu kabatā kaut ko no 25 000 $!!!

Baltijas posma īpašai viesis un galvenais tiesnesis būs Volcom komandas skeiteris Peter Molec. Viņa skeitošanas stilu vari ievērtēt šeit: http://www.volcomeurope.com/team/team_rider_detail.asp?TeamID=2&riderID=21&SectionId=1

Bez sacensībām, piknika un klauniem, notiks arī afterparty. Ieeja gan uz sacensībām, gan ballīti, kā jau Volcom pasākumos pienākas – BEZ MAKSAS!

Šosezon WITP dominē cirka tēma, tāpēc visi dalībnieki un skatītāji ir aicināti ņemt līdzi dresētos mērkaķus, rozā ziloņus un uzvilkt klaunu čības!

Seko līdzi info www.boards.lv un www.volcomeurope.com

Tiekamies 5.jūnijā, MONSTERparkā, Kroņu ielā 13a, Rīgā uz Baltijas WITP posmu!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV