Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Noslēdzies "Bērnu Rallijs Kurzeme 2010" atklāšanas pasākums Liepājā

Līga Vilciņa, 31.05.2010. 09:22

30. maijā Bērnu rotaļu laukumā - Jūrmalas parkā, norisinājās "Bērnu Rallija Kurzeme 2010" pirmā atlases kārta.
Noslēdzies "Bērnu Rallijs Kurzeme 2010" atklāšanas pasākums Liepājā

Sacensības ar pozitīvu noskaņojumu, novēlot veiksmi katram dalībniekam, atklāja Ceļu satiksmes drošības direkcijas Liepājas nodaļas pārstāvis Arnis Jekste un If apdrošināšana pārstāvis Andis Suseklis.

Dalībnieku atsaucība bija ļoti liela, jo pavisam piedalījās 80 bērni. Bērni sacensībās piedalījās trīs vecuma grupās, starp kuriem paši mazākie dalībnieki bija četrus gadus veci bērni, kuriem neskatoties uz lielo konkurenci savā vecuma grupā, negāja nemaz tik slikti. Liela atsaucība bija arī no vecāku puses, kas visu laiku bija blakus un atbalstīja savu atvasi!

Atklāšanas pasākumu vadīja un aktīvi motivēja dalībniekus Kapteinis ar savu draudzeni Sendiju, kuri uzturēja arī jauku gaisotni visas dienas garumā. Jāpateicas arī saulainajam laikam, kas lutināja!

Arī šoreiz "Bērnu Rallijā Kurzeme 2010" dalībniekiem bija jāveic trīs sacensību posmi - jāizbrauc velosipēdu šķēršļu josla, jāatbild uz erudīcijas jautājumiem par ceļu satiksmes noteikumiem un autoralliju, bija jāprot izbraukt speciāli izveidota trase radio vadāmām mašīnām.

Kad visi dalībnieki bija veikuši visus sacensību posmus, bērniem bija iespēja vērot pirmās palīdzības sniegšanas paraugdemonstrējumus, ko demonstrēja Latvijas Sarkanā Krusta Liepājas komitejas jaunieši!

Veiksmīgākie dalībnieki pirmās atlases sacensībās Liepājā ir:

A grupā - bērni vecumā no 6 -7 gadiem, arī mazāki. 1. vietu izcīnīja Sandis Lēvalds, 2. vietu Rūdolfs Brikmanis, 3. vietu Klāvs Lauva.
B grupā sacentās bērni no 8 - 10 gadiem. 1.vieta - Aleksis Roga, 2. vietā - Inguss Pumpurs, 3. vietā Ģirts Splīte.
C grupā piedalījās bērni no 11 - 14 gadiem. Šajā grupā 1. vietu izcīnīja Gvido Lēvalds, 2. vietu Roberts Marcinkuss, 3. vietu Kristers Golts.

Ģirts Splīte un Patrīcija Brūna saņēma sacensību atbalstītāja „IF apdrošināšanas” simpātiju balvas Visu trīs vecuma grupu 1.-3. vietas ieguvēji tiks aicināti piedalīties superfinālā, kas notiks Liepājā 28.augustā. Katrs dalībnieks saņēma balvas no pasākuma organizatoriem.

Bērnu rallijs Kurzeme 2010 organizē: SIA Mārketinga projektu aģentūra Fortius sadarbībā ar Ceļu Satiksmes Drošības Direkciju un If apdrošināšanu.

Vēlreiz sakām lielu paldies atsaucīgajiem bērniem un viņu vecākiem, Kapteinim un Sendijai un, protams, saulītei par izdevušos kopā pavadīto dienu! Turpmāko sacensību atlases kārtas notiks:

Saldū, Kalnsētas parka estrādē 7. augustā plkst. 12:00
Kuldīgā, Pilsētas laukumā 8. augustā plkst. 12:00
Ventspilī, Bērnu pilsētiņā 15. augustā plkst. 12:00
Talsos, Pilsētas skeitparkā 21. augustā plkst. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV