Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Notiks ZZ Čempionāta Lielais fināls un sporta svētki visai ģimenei

Sanda Brūna, 31.05.2010. 10:38

Svētdien, 6. jūnijā, Esplanādē, visas dienas garumā, no plkst. 12:00 līdz pat 20:00 notiks ZZ Čempionāta Lielais fināls un aizraujoši sporta svētki visai ģimenei. Ikvienu apmeklētāju priecēs Lielāko Latvijas skolēnu sporta un prāta spēļu finālisti no vairāk kā 46 klasēm, neaizmirstami paraugdemonstrējumi, kā arī jauniešu vidū populāras grupas – Musiqq, Astro’n’out, Dzelzs Vilks un Rock5. Pasākuma laikā darbosies Latvijas Sporta federācijas informatīvie centri, kuri aicinās ikvienu apmeklētāju izmēģināt spēkus gan paukošanā, gan ielu vingrošanā un regbijā, gan citos tikpat neparastos sporta veidos. Tāpat ZZ Čempionāta lielajā finālā aicinātas piedalīties gan draugu kompānijas, gan ģimenes, lai kopīgi ar skolēniem piedalītos dažādās atrakcijās un laimētu vērtīgas balvas no Zelta Zivtiņas.
Notiks ZZ Čempionāta Lielais fināls un sporta svētki visai ģimenei

ZZ Čempionāta Lielais fināls tiks atklāts ar svinīgu gājienu, kurā piedalīsies vairāk nekā 1000 skolēnu no visas Latvijas, kā arī Zelta Zivtiņas jaunieši, galvenais čempionāta treneris Ufo, slaveni sportisti, pasākuma organizatori un atbalstītāji. Gājiens noslēgsies Esplanādē, kur tiks dots starts spraigām sacensībām par draudzīgākās un sportiskākās klases titulu un ceļojumu uz saulaino Itāliju, velosipēdiem no Veloserviss veikala Trek, kā arī citām vērtīgām balvām.

„ZZ Čempionāta Lielais fināls šogad būs svētki ne tikai skolēniem, bet arī aizraujošu pārsteigumu pilna diena ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim. Aktīva un jautra sportošana, neparasti priekšnesumi, draudzīga atmosfēra un lieliska mūzika priecēs visas dienas garumā. Sportot, līdzi just un izmēģināt spēkus ZZ Čempionāta stafetēs varēs kā lieli, tā mazi. Garlaicīgi nebūs nevienam, tāpēc ar prieku aicinām visus nākt, skatīties un piedalīties.” ZZ Čempionāta Lielajā finālā 6. jūnijā Esplanādē aicina būt klāt Alise Avota, Zelta Zivtiņas zīmola vadītāja.

Pasākuma laikā notiks arī jau iemīļotais SMS Čempionāts, kurā ikviens varēs pierādīt savas spējas īsziņu ātrrakstīšanā. Savukārt par muzikālo baudījumu rūpēsies dīdžeji Andre Crash, Gustavito, Get Dizzy, kā arī Zelta Zivtiņas Jana, kura priecēs ar īpaši vasarīgu dziesmu izlasi. Uzstāsies arī populārās latviešu grupas Musiqq, Astro’n’out, Dzelzs Vilks un grupa Rock 5.

Visas dienas garumā katram būs iespēja ne tikai kopā ar draugiem un ģimeni izmēģināt ZZ Čempionāta atrakcijas, bet arī iemācīties regbija, paukošanās, šaha, virves vilkšanas, kā arī citu neparastu sporta veidu pamatus un meistartrikus. Tāpat pasākuma laikā būs iespējams satikt ZZ Čempionāta vēstnešus - kamaniņu braucējus Andri un Juri Šicus, bokseri Arni Ritenieku, pludmales volejbolisti Ingūnu Minusu, kā arī basketbolistus Ditu Krumbergu un Aigaru Vītolu.

„Vairāk nekā 40 000 jauniešu šogad pieteica dalību ZZ Čempionātā, pierādot savas sportiskās un radošās prasmes, kā arī apliecinot savu klases komandas garu un draudzību. Svētdien Esplanādē būsim liecinieki sportisko emociju un komandu cīņas pozitīvajam sprādzienam. Ikviens pasākuma apmeklētājs saņems iedvesmojošu lādiņu arī no populāriem mūziķiem un sportistiem. Liels paldies Zelta Zivtiņai, kas jau ceturto gadu piedāvā skolēniem vislielāko sporta pasākumu ar vērienīgāko balvu fondu visai klasei,” tā jauniešu organizācijas Avantis direktore Ilona Bičevska.

Plašāka informācija par ZZ Čempionātu, kā arī Lielā fināla programma pieejama mājas lapā www.zzcempionats.lv

ZZ Čempionātam šogad pieteicās rekordliels dalībnieku skaits – vairāk nekā 1800 klases jeb gandrīz 46 000 skolēnu no visas Latvijas, savukārt desmit čempionāta pusfinālos par iespēju piedalīties sporta un prāta spēļu finālā Rīgā kopumā cīnījās vairāk nekā 10 000 skolēnu. Turklāt tiem skolēniem, kuri piedalījās ZZ Čempionātā, taču lielās konkurences dēļ nesaņēma iespēju piedalīties kādā no pusfināliem, Zelta Zivtiņa sagādāja īpašu pārsteigumu – ZZ online Čempionātu. Tajā jaunieši varēja pildīt katras nedēļas uzdevumus un būt starp tām sešām klasēm, kuras saņems iespēju atkārtoti startēt Čempionātā, šoreiz jau Lielajā finālā. ZZ online Čempionāta uzvarētāji pieejami www.zzcempionats.lv

ZZ Čempionātu organizē priekšapmaksas sarunu karte Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis. Tā mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu. Pasākumu atbalsta arī ZZ Čempionāta draugi: Actimel, Adidas, ISIC, Ilustrētā Zinātne, Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija, Latvijas Skolu Sporta Federācija, Ergo, Mangaļi un Radio SWH.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV