Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Zelta Zivtiņas varoņi skries Zelta Kedā

Vita Sirica, 03.06.2010. 11:17

Sestdien, 5.jūnijā, sportiski jautrajā skrējienā „Zelta Keda" Mežaparkā piedalīsies un kopā ar pārējiem dalībniekiem 5 kilometru garo distanci veiks arī Zelta Zivtiņas jaunieši - Marija, Oskars un Alekss. Šogad skrējienam pieteikušies vairāk nekā 911 dalībnieki – gan jaunieši, gan bērni, gan vecāka gadagājuma sportotāji.

"ZZ Zuperkomandai 5 kilometri ir tīrais nieks - arī Nordea Rīgas maratonā tos pieveicām bez grūtībām. Galvenais, ka ir lieliska kompānija un draugu atbalsts. Turklāt šādi skrējieni trenē ne tikai spēku un izturību, bet arī palīdzēs sagatavoties aktīvajai festivālu vasarai." teica ZZ Marija.

Skrējiens „Zelta Keda", kas šogad norisināsies jau otro gadu, sola sagādāt dažādus neparastus pārsteigumus kā līdzjutējiem, tā ikvienam skrējējam. Pasākuma organizatoru atvēlētais laika limits visas distances veikšanai būs divas stundas, līdz ar to no pārējām sacensībām tās atšķiras ar to, ka nevis aicina uzstādīt ātruma rekordu, bet gan labi pavadīt laiku kopā ar draugiem un ģimeni. Skrējiena sākums plkst.12:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV