Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Fonofest piedāvā skeitborda sacensības

Jānis Sildniks, 03.06.2010. 14:12

9. un 10. jūlijā esi aicināts FonoFest'ā ierasties savā smalkākajā frakā ar skeitbordu, lai ievāktu messem sub pinum jeb ražu zem priedes. Festivālā arī šogad norisināsies skeitborda sacīkstes.
Fonofest piedāvā skeitborda sacensības

Šogad festivālā ir sagādāts īpašs pārsteigums visai skeitborda saimei - ar Zelta Zivtiņas palīdzību FonoFestā varēs ieskeitot pārmaiņas pēc nevis minirampā, bet gan kārtīgā boulā. Līdzšinējās rampas konstrukcijas transformāciju nevarēs nepamanīt.

Programmā ir paredzētas balvas no Etnies, Zelta Zivtiņas un Happy Herbal Harvest. Īpaši skeitbordam veltītu repertuāru sacensību laikā spēlēs grupa Leystein, savukārt par pārējo mūziku gādās modīgais žurnāls Veto. Īpaša balva arī tiks vislabāk ģērbtajam skeiterim vai skeiterei.

Otrās dienas programmā: Skeitlab rītarosme. Egons Avots stāstīs un rādīs praktiskus un nepraktiskus padomus par un ap skeitbordu.

www.fonofest.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV