Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Liepājas Olimpiskajā centrā iespējams sportot ikvienam

Mārtiņš Kozlovskis, 04.06.2010. 13:23

Sākoties vasaras sezonai un noslēdzoties basketbola sacensībām Liepājas Olimpiskā centra sporta zālēs ikvienam ir pieejamas daudz plašākas iespējas nodarboties ar sportu. Sezonas laikā zāle bija noslogota no rīta līdz vakaram, taču šobrīd ikviens interesents to var izmantot jebkurā sev piemērotā laikā.
Liepājas Olimpiskajā centrā iespējams sportot ikvienam

Atgādinām, ka Liepājas Olimpiskajā centrā atrodas četras lielās sporta zāles, kurās var nodarboties ar basketbolu, volejbolu, florbolu un citām aktivitātēm. Tāpat olimpiskajā centrā atrodas divas cīņu zāles (gan džudo, gan grieķu romiešu cīņām), boksa zāle un galda tenisa zāle, kura pēdējā laikā kļūst aizvien saistošāka mūsu klientiem.

Tāpat šeit var organizēt arī citus sporta pasākumus. Lai pieteiktos zāles īrei aicinām sazinieties ar Liepājas Olimpiskā centra Sporta daļas vadītāju Normundu Gaižuti pa tālruni 6 34 83885, e-pastu normunds@loc.lv vai Liepājas Olimpiskā centra Sporta projektu vadītāju Mārtiņu Kozlovski pa tālruni 26100704, e-pastu martins@loc.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV