Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Vēl iespējams pieteikties florbola turnīram "Lido vasaras līga 2010"

Remārs Vikānis, 07.06.2010. 12:05

Pamatojoties uz pēdējā brīdī vairāku bērnu un jauniešu komandu izrādīto interesi par piedalīšanos florbola turnīrā "LIDO VASARAS LĪGA 2010" tiek pagarināts bērnu un jauniešu komandu reģistrācijas termiņš līdz 21.jūnijam. Savukārt pieaugušo komandām vēl ir iespējams pieteikties šīs dienas laikā. Komandu reģistrāciju iespējams veikt turnīra mājas lapā vasarasliga.lv.

Jauniešiem tiek veidotas trīs dažāda vecuma grupas:

U-16 (1993.gadā dzimušie un jaunāki);

U-14 (1995.gadā dzimušie un jaunāki);

U-12 (1997.gadā dzimušie un jaunāki).

Bērnu un jauniešu komandas pieteikšanas maksa ir 75. 00 LVL. Katra komanda turnīram var pieteikt ne vairāk kā 12 spēlētājus un 2 komandas pārstāvjus. Lai pieteiktu papildu spēlētājus vai pārstāvjus ir jāatsauc attiecīgs skaits iepriekš pieteikto spēlētāju vai pārstāvju. Ar turnīra Nolikumu bērnu un jauniešu komandām iespējams iepazīties vasarasliga.lv.

Turnīra organizatori atklāj, ka šī gada turnīrs, tāpat kā iepriekšējie būs interesants un komandu sastāvos pieteikti daudzi Virslīgas florbolisti. Komandu pieteikumos atrodami arī vairāki pazīstamu hokejistu vārdi - Mārtiņš Raitums, Oļegs Sorokins, Ģirts Ankipāns, Ronalds Ozoliņš, Roberts Bukarts, Ronalds Cinks, Krišjānis Rēdlihs un Jēkabs Rēdlihs.

A un B līgas komandas aizvien aktīvi piesakās. Šobrīd A grupā savu dalību jau ir apstiprinājušas sekojošas komandas: FK "Rīga", "Salmingsports", "Florbolam.lv", "LU", "Ikšķile", "Ķekava", "Moscow Never Sleeps" un FK "Ādaži".

B grupā pieteikušās FK "Ādaži", "Saulkalne", "Špinātpundurs Ponijs", FK "Rīga 2", "Darba rezerves", "LSPA", "Devils United", "Aspot IC", "Energolux", "Jägerteam". Sieviešu līgā piedalīsies komandas - "Ne sauktas, ne gaidītas!", "Ķekavas Buldogs", "Nevienā acī", "Priekā!" un "Rīgas Lauvas".

Par turnīru:

"LIDO VASARAS LĪGA 2010" organizē "Florbola Attīstības Aģentūra" sadarbībā ar "LIDO" atpūtas centru un Latvijas Florbola savienību.

Florbola turnīrs "LIDO VASARAS LĪGA 2010" notiks Rīgā "Lido" atpūtas centrā Krasta ielā 76 uz īpaša seguma grīdas no 2010.gada 14.jūnija līdz 15.augustam. Spēles notiks darbdienās no plkst. 19.00. Vairāk informācijas - http://vasarasliga.lv

Papildu informācija:

Andris Pīlups,
"LIDO VASARAS LĪGA 2010"
Mob. tālr.: +371 25917585
e-pasts: andris.pilups@inbox.lv
Web: http://vasarasliga.lv/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV