Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Dubļu Ērglis paceļas Ādažos

Latvijas Automobiļu federācijas Trofi reidu komisija, 09.06.2010. 09:07

Jau nākošo sestdien, 19 jūnijā , spītējot darbadienas statusam, notiks Dubļu ērgļa titula izcīņas posms Ādažos, sacensības atbalsta 4x4lv.lv.

Kas ir Dubļu ērglis? Beznosacījumu cīņa dubļu aplī (slēgtā trasē ar grūti pārvaramu reljefu ūdens šķēršļiem un citiem pārsteigumiem) bezceļu (4x4) automašīnām. Automašīnas tiek iedalītas divās ieskaites grupās pēc riteņu izmēra līdz 33 collām un virs, kā arī ATV braucamrīki ar riteņu izmēru līdz 26 collām un virs. Tiek gaidīti arī solo motociklu braucēji un smagās automašīnas(smagās automašīnas pie starta tiek pielaistas bez maksas).

Sacensības notiek pēc karuseļa principa divi iebraucieni ar laika normu 1 stunda un 30 minūtes, tiek ieskaitīti laika normā pilnie veiktie apļi, uzvaru izcīna braucējs, kas laika normā veicis vairāk apļu, vienādu apļu skaita gadījumā augstāku vietu ieņem ekipāža, kas apļus veikusi ātrākā laikā.

Precīzāka informācija par starta vietu un skatītājiem visērtāk piebraucamajām vietām būs pieejama tuvākajā laikā, Latvijas automobiļu federācijas, Trofi reidu komisijas oficiālajā interneta vietnē mazozoli.lv. Droši zināms, ka dalībnieku reģistrācija sāksies plkst. 9:00, pirmās ekipāžas starts plānots plkst. 11:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV