Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Uvis Slakteris gatavs F2 Pasaules Čempionāta pirmajam posmam

„Riga Powerboat Team", 12.06.2010. 21:10

Lai arī Latvijā pašlaik ir šķietami vēss, mazliet zemāk uz Eiropas Dienvidiem Ungārijas pilsētā Dunaujvarosā viena no retajām lietām, kas F2 ātrumlaivu pilotiem liek nedomāt par gandrīz četrdesmit grādu augsto temperatūru, ir gatavošanās rītdienas - 13. jūnijā gaidāmajam svarīgajam notikumam. 17:00 pēc Latvijas laika norisināsies 2010. gada F2 Pasaules Čempionāta pirmā posma finālbrauciens, kurā par uzvaru cīnīsies arī „Riga Powerboat Team" pilots Uvis Slakteris.
Uvis Slakteris gatavs F2 Pasaules Čempionāta pirmajam posmam

Šajā sacensību dienā Uvis 16 dalībnieku konkurencē jau ir paspējis uzstādīt rezultātus, kuri liek cerēt arī uz labiem panākumiem rītdienas finālbraucienā. Brīvajos treniņos Uvim bija otrs labākais rezultāts, un izslēgšanas braucienos, jeb tā sauktajos Match Race, Uvis izcīnīja trešo vietu. Kvalifikācijas kopvērtējumā Uvim finālbraucienā tika noteikta sestā sākuma pozīcija, taču, lemjot par starta vietu, netika ņemta vērā Uvja un brita Ovena Dželfa (Owen Jelf) izcilie rezultāti ātrumrekorda disciplīnas laikā. Uvis un Džels sasniedza 175 km/h ātrumu, kas uz ūdens nelīdzenās un neparedzamās virsmas ir ļoti liels, taču, dēļ nesaskaņām ar tiesnešiem, rezultāti tika anulēti.

Taču galvenais šajās sacensībās Uvim ir koncentrēties uz procesu, ar mērķi izdarīt visu, kas sportista spēkos, neskatoties uz apstākļu uzstādītajiem šķēršļiem. Līdz rītdienas finālbraucieniem Uvim un viņa komandai arī vēl papildus ir jānovērš motora bojājumi, taču rīt Uvis cīnīsies, lai viņa agresīvā un dzeltenā ātrumlaiva, kā arī tēls, kuru Uvis nes sev līdzi kā Latvijas pārstāvis, gūtu atzinību kā sportistu tā arī sporta cienītāju vidū.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV