Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Skeiteri cīnās par Rīgas čempiona titulu (+VIDEO)

Gints Gailītis, 17.06.2010. 17:39

Vispirms Vecāķos un tad Uzvaras parkā vairāk kā simts skeitri cīnījās par Rīgas čempiona titulu. Vecāķos dalībnieki sacentās speciālajā slalomā. Par ātrāko šajā disciplīnā tika atzīts Jānis Kuzmins, otrais bija Gustavs Gailītis, trešais Armands Sausiņš. Junioru grupā uzvarēja Edijs Jermačenko, bet dāmu grupā – Anna Gailīte.
Skeiteri cīnās par Rīgas čempiona titulu (+VIDEO)

Uzvaras parkā notika sacensības „Game of Skate", līniju un paralēlā slaloma sacensības, augstlēkšana un pirmo reiz Rīgā slaloma sacensības ar skrituļslidām.

Lielākais dalībnieku skaits – 64 piedalījās „Game of Skate" sacensībās, kur pirmo vietu izcīnīja Miks Grantiņš, otrais bija – Marks Voroņenko un trešais igaunis Sergejs Zorins. Paralēlajā slalomā veiksmīgs vēl reiz bija Jānis Kuzmins, kurš finālā divos braucienos pārspēja Gintu Zommeru. Gustavam Gailītim – 3.vieta. Augstlēkšanā par uzvarētāju kļuva vecmeistars Edžus Konošonoks.

Īpaši šajās sacensībās jāatzīmē talantīgais Edijs Jermčenko (attēlā), kuram izdevās savā vecuma grupā uzvarēt visos trijos slalomos.

Tagad labākie mūsu slalomisti Jānis Kuzmins un Lienīte Skaraine gatavojas Pasaules kausa izcīņai, kas vēl šo mēness notiks Francijas pilsētā Grenoble, bet Gustavs Gailītis ārstēs traumu, kuru vakar guva treniņā.

Slaloma sacensībās ar skrituļslidām par pirmajiem čempioniem kļuva - Rolands Svētiņš, Vladislavs Sokurenko un Oskars Pundurs.

Visi laureāti bez Rīgas čempionu medaļām un balvām saņēma arī balvas no „DC", veikala „Fans", „Express Pizza", „Axa", „RockStar" un citiem.

Īss video par sacensībām:

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV