Ceturtdiena, 19.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Verners, Muntis;

Gulbis ATP rangā pakāpies uz 56.vietu pasaulē

LETA, 10.09.2007. 10:00 | komentāri (3)

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pēc veiksmīgi aizvadītā ASV atklātā čempionāta ATP rangu tabulā pakāpies par 32 pozīcijām un tagad ieņem 56.vietu, kas viņam ir labākais rādītājs karjerā.
Gulbis ATP rangā pakāpies uz 56.vietu pasaulē
Gulbis, kuram jaunajā rangā ir 616 punkti, ir veicis vislielāko kāpumu starp pirmā simtnieka tenisistiem. Kā zināms, Gulbis pagājušajā nedēļā iekļuva "US Open" astotdaļfinālā, kas ir viņa karjeras augstākais sasniegums.

Otrs labākais Latvijas tenisists Andis Juška ATP pasaules rangā pakāpies par deviņām vietām un ieņem 259.vietu. Deniss Pavlovs saglabājis 442.vietu, bet Kārlis Lejnieks no 1050. vietas pakāpies uz 910.pozīciju. Vēl ATP rangā no Latvijas tenisistiem ir Krišjānis Stabiņš, kurš ieņem 1381.vietu.

Pēc ASV atklātā čempionāta ATP ranga augšgalā izmaiņas nav notikušas - līderpozīcijas saglabā šveicietis Rožē Federers, otrais joprojām ir spānis Rafaels Nadals, bet trešais Novāks Džokovičs no Serbijas.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV