Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Liepājas Olimpiskais centrs izmēģina spēkus Ventspils pusmaratonā

Mārtiņš Kozlovskis, 21.06.2010. 12:16

Svētdien, 20. jūnijā, Ventspilī norisinājās Piedzīvojuma Parka pusmaratons un šajās sacensībās sevi apliecināja arī Liepājas Olimpiskā centra darba kolektīvs, kas veiksmīgi noskrēja minimaratona (5km) distanci astoņu cilvēku sastāvā.
Liepājas Olimpiskais centrs izmēģina spēkus Ventspils pusmaratonā

Ventspilī notiekošajā pasākumā kopumā piedalījās vairāk kā tūkstotis skrējēju no visas Latvijas, tajā skaitā titulētākā Latvijas garo distanču skrējēja un divkārtējā Ņujorkas maratonas uzvarētāja Jeļena Prokopčuka, kura gan veica pusmaratona distanci – 21,097 km.

Atgādinām, ka Liepājas Olimpiskais centrs bija dalībnieku vidū arī maija beigās notiekošajā Nordea Rīgas maratonā un tikpat kupls dalībnieku skaits startēja arī Ventspilī. Turklāt, šīs sacensības nebūt nebūs pēdējās šajā vasarā, jo augusta vidū ir plānots piedalīties arī Kuldīgas pusmaratonā, un ļoti iespējams, ka tiks veiktas arī lielākas distances.

Liepājas Olimpiskā centra darba kolektīvs ir ļoti priecīgs un gandarīts par piedalīšanos šāda veida pasākumā un iesaka to darīt citiem, jo tikai veselā miesā mīt vesels gars. Dalībnieku vidū un distanci līdz galam veica valdes priekšsēdētājs Gatis Griezītis, Raivo Špaks, Kaspars Grīnfelds, Mārtiņš Kozlovskis, Aigars Kārkliņš, Andris Svars, Madara Kaviera un Kristīne Finka.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV