Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Notiks "Triatel xRace" piedzīvojumu sacensību 3.posms

Jānis Vanags, 12.07.2010. 10:42

Jau šo svētdien 18. jūlijā uzreiz pēc Positivus festivāla 200 km dienvidu-austrumu virzienā no Salacgrīvas norisināsies Triatel xRace piedzīvojumu sacensību 3. posms. Pašreiz Madonas posmam pieteikušās 86 komandas: 58 no tām tautas klasē, 28 – sporta klasē. Šodien ir pēdējā diena un iespēja pieteikt savu komandu 3. posmam sacensību mājas lapā www.xrace.lv.
Notiks "Triatel xRace" piedzīvojumu sacensību 3.posms

Trīs cilvēku komanda, 6-10h azarta, iespēja iepazīt Latvijas mežus, ezerus, purvus, kalnus un savdabīgus objektus un, protams, ne ar ko neaizstājamas emocijas – tā var raksturot Triatel xRace piedzīvojumu sacensības, kas vieno gan sporta fanātus, gan arī aktīvās atpūtas entuziastus.

"Madonas posms atšķirsies no diviem iepriekšējiem posmiem. Trase būs izteikti slapja – ar purviem, upītēm un ezeriem. Viens no kontrolpunktiem atradīsies uz peldošas salas, kuras vietu ezerā būs grūti prognozēt. Būs arī zemūdens kontrolpunkts. Tas nozīmē, ka katrai komandai būs jāņem līdzi distancē viena organizatoru nodrošināta peldveste. Vēl Madonas posmā būs pieļaujama komandas dalīšanās. Tātad, laiku iegūs tās komandas, kurās orientēties pratīs vairāk nekā tikai viens komandas dalībnieks," dažus sacensību noslēpumus atklāj Triatel xRace trases sagatavotājs Juris Dzenītis. Vēl divas svarīgas lietas, ar kurām jārēķinās Madonā, – karstums (organizatori aicina apbruņoties ar papildu ūdens rezervēm) un knišļi (risinājums – pretodu līdzeklis).

Sacensību centrs tiks ierīkots Madonas Sporta centrā Gaujas ielā 13. Reģistrēties tiek aicināti tikai komandas kapteiņi. Kapteiņu sanāksme abām klasēm pusstundu pirms starta. Vispirms trasē dosies sporta klases komandas – plkst. 11:00. Tautas klasei starts tiks dots 12:00.

Šajā laikā madonieši ir aicināti Saules un Raiņa ielā noskatīties sacensību starta gājienu.

Tās komandas, kuras uz sacensībām dosies taisnā ceļā no Salacgrīvas, naktsmājas Madonā par īpašām cenām var meklēt viesnīcā Rudzons un Smeceres krogā. Sacensību organizatori par simbolisku samaksu piedāvā arī iespēju no Salacgrīvas uz Madonu doties ar autobusu, ja pieteiksies 20 cilvēku. Pieteikšanās Triatel xRace mājas lapā līdz trešdienai, 14. jūlijam.

Atgādinām, ka velosipēdus un citu sacensībām nepieciešamo inventāru var iznomāt uz vietas, iepriekš sūtot pieteikuma vēstuli sacensību organizatoriem uz e-pastu xrace@xrace.lv. Arī sacensībām nepieciešamo Isostar pārtiku un enerģijas dzērienus varēs iegādāties Madonā sacensību centrā.

Sacensību organizatori aicina komandu kapteiņus vēlreiz ieskatīties sacensību nolikumā. Šajā posmā tāpat kā Tukuma posmā sporta klasei noteikti nepieciešams neliels lukturītis. Velodators nebūs nepieciešams. Nolikumu atradīsiet sacensību mājas lapā www.xrace.lv.

Sacensību ģenerālsponsors – Triatel. Sacensību seriāla galvenā balva Ls 1000 vērtībā no veikala Gandrs. Sacensības atbalsta – Isostar, Salomon, Laima, Vichy, Park MV, Ķeizarmežs, Vitamax, Red Bull, Rīgas Piena kombināts, Fazer, Garnier, VIP Sport, Dr. Lūkina acu klīnika. Informē – Draugiem.lv, Atlantis, Latviešu Radio, City Fitness, FHM, SportaCentrs.com, TravelNews.lv, Vx.lv, Izkusties.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV