Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Aicina atbalstīt Latviju arī pie TV ekrāniem

Mārtiņš Kozlovskis, 20.07.2010. 11:12

Otrdien, 20. jūlijā, savu kārtējo spēli U20 Eiropas basketbola čempionātā sievietēm aizvadīs Latvijas izlases meitenes, kas pulksten 20:15 Grobiņas sporta centrā mērosies spēkiem ar spēcīgo Francijas komandu. Ierobežoto skatītāju vietu dēļ, lielai daļai atbalstītāju kopīgi būs iespēja sekot līdzi spēlei uz LED TV ekrāniem arī kafejnīcā „LOTTE", kas atrodas Liepājas Olimpiskajā centrā.
Aicina atbalstīt Latviju arī pie TV ekrāniem

Francijas izlase ir viena no turnīra galvenajiem favorītiem, kā arī pašreizējā Eiropas čempione, lai gan komandā nav neviena spēlētāja no pagājušā gada, tomēr sastāvs tādēļ nav kļuvis vājāks.

Francijas izlases iespējamais sākumsastāvs: Aminata Konatē, Diandra Čačuanga, Medelome Medenova, Hadidija Mintē, Hloja Vestelinka.

Savukārt pirmajā čempionāta posmā Latvijas izlase B apakšgrupā izcīnīja otro vietu – pārliecinoši uzvarot pret Zviedriju un Ukrainu un tikai pagarinājumā piedzīvojot zaudējumu pret citu turnīra favorīti – Krievijas izlasi. Bet vakar neatstāja nekādas cerības uz uzvaru Polijas izlasei.

Latvijas izlases iespējamais sākumsastāvs: Sabīne Niedola, Laura Puriņa, Anete Klintsone, Karlīne Nīmane, Ieva Krastiņa.

Visticamāk, ka šajā spēlē varētu tikt noskaidrots E grupas uzvarētājs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV