Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Turpina izpirkt biļetes uz Latvijas izlases spēlēm Grobiņā

Maruta Eglīte, 21.07.2010. 09:04

Līdzjutēji izpirkuši visas biļetes uz šovakar paredzēto Eiropas U20 čempionāta basketbolā sievietēm spēli Latvija - Francija, kas plkst, 20:15 sāksies Grobiņas sporta centrā. Sacensībai tiešraidē varēs sekot "Viasat Sport Baltic" kanālā.

Sestdien, 17. jūlijā, līdzjutēji izpirka visas biļetes uz spēli Latvija - Ukraina, kas arī notika Grobiņas sporta centrā. Pārdošanā joprojām pieejamas biļetes uz trešdienas spēlēm Liepājas Olimpiskajā centrā, tai skaitā plkst. 20:45 paredzēto Latvijas un Nīderlandes sacensību.

Interesenti visām Latvijas izlases spēlēm var sekot "Viasat Sport Baltic" tiešraidēs (komentētāji Edgars Buļs un Arvīds Rasa).

Tiešraides:
Otrdiena, 20.jūlijs, pulksten 20:05, Latvija – Francija, Eiropas sieviešu basketbola čempionāts U-20 izlasēm;
Trešdiena, 21.jūlijs, pulksten 20:35, Nīderlande – Latvija. Eiropas sieviešu basketbola čempionāts U-20 izlasēm;
Piektdiena, 23.jūlijs, pulksten 20:35, Eiropas sieviešu basketbola čempionāta U-20 izlasēm. Ceturtdaļfināls;
Sestdiena, 24.jūlijs, pulksten 18:
25, Eiropas sieviešu basketbola čempionāta U-20 izlasēm, pusfināls;
Sestdiena, 24.jūlijs, pulksten 20:35, Eiropas sieviešu basketbola čempionāta U-20 izlasēm, pusfināls;
Svētdiena, 25.jūlijs, pulksten 18:25, Eiropas sieviešu basketbola čempionāta U-20 izlasēm, spēle par bronzas godalgām;
Svētdiena, 25.jūlijs, pulksten 20:35, Eiropas sieviešu basketbola čempionāta U-20 izlasēm, fināls.

Eiropas čempionāta biļetes un ieejas kartes nopērkamas
• „Biļešu servisa" tirdzniecības vietās (skatīt pirmo pielikumu),
• mājas lapā www.bilesuserviss.lv
• Liepājas Olimpiskajā centrā (Brīvības iela 39, Liepāja) un Grobiņas sporta centrā (M. Namiķa ielā 2b, sākot no 13. jūlija)

Biļetes uz čempionāta spēlēm maksā no 2 līdz 5 latiem, tās ir derīgas visām dienas spēlēm. Pērkot četras un vairāk biļetes, katra no tām maksās 2 latus, tādējādi čempionāta spēles izdevīgāk iespējams apmeklēt kopā ar ģimeni un draugiem.

Čempionāta ģenerālsponsors ir "Latvijas Mobilais telefons", sponsori – "Valsts sportam", "Rīgas piena kombināts", un minerālūdenis "Vichy". Sacensību mediju partneri ir Latvijas Basketbola savienības interneta vietne Basket.lv, portāli draugiem.lv/basket un Sportacentrs.com .

Par Eiropas U20 sieviešu basketbola čempionātu

No 15. līdz 25. jūlijam Liepājā un Grobiņā notiks devītais Eiropas U20 sieviešu basketbola čempionāts A divīzijā (U20 European Championship Women), kurā par godalgām cīnīsies 16 labākās Eiropas komandas.

Latvijas valstsvienība treneru Mārtiņa Zībarta un Mudītes Zanderes vadībā spēlēs B apakšgrupā, kur sacentīsies ar Zviedrijas, Krievijas un Ukrainas izlasēm. Spēles ar Zviedriju un Krieviju notiks Liepājas Olimpiskajā centrā, savukārt sacensība ar Ukrainu risināsies Grobiņas sporta centrā

Trīs labākās B apakšgrupas komandas un trīs veiksmīgākās A apakšgrupas vienības iekļūs E grupā, no 19. līdz 21. jūlijam turpinot cīņu par četrām ceļazīmēm uz ceturtdaļfinālu

Eiropas U20 čempionāts ir otrās nozīmīgākās FIBA Europe rīkotās sacensības pēc Eiropas Sieviešu basketbola čempionāta (EuroBasket Women).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV