Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Šonedēļ notiks prestižākais amatieru golfa turnīrs Latvijā "Rietumu bank Latvian Open 2010"

Gunita Keiriša, 04.08.2010. 13:58

No 6. līdz 8.augustam Rīgā Ozo Golfa kluba laukumā notiks Latvijā prestižākais amatieru golfa turnīrs "Rietumu bank Latvian Open 2010". Turnīrs Ozo Golf Club sporta kompleksā tiek rīkots jau devīto gadu un ir guvis ievērojamu atsaucību no golfa amatieriem Latvijā un Eiropā. "Rietumu bank Latvian Open 2010" norisināsies trīs dienas, kuru laikā sacensībās piedalīsies ap 100 golfa spēlētāju no 11 valstīm – Anglijas, Itālijas, Vācijas, Francijas, Krievijas, Turcijas, Lietuvas, Igaunijas, Izraēlas, Somijas, kā arī laukuma saimnieki – Latvijas spēlētāji.

Turnīra pirmajās divās dienās notiks atlases kārta, bet trešajā dalībnieki sadalīs godalgotās vietas. Galvenās balvas tiks izcīnītas gan dāmu, gan kungu konkurencē. Piedalīsies visi labākie Latvijas golfa spēlētāji, ieskaitot Latvijas 2010.gada čempionus Māru Puisīti un Kārli Broderu.

"Rietumu bank Latvian Open 2010" otrajā dienā, 7.augustā, uz Ozo Golfa kluba 13.bedrītes tiks izspēlēta gandarījuma balva – automašīna Jaguar XF. To iegūs spēlētājs, kurš pirmais raidīs bumbu bedrītē no apmēram 120 metru distances ar pirmo sitienu (Hole in One).
FAKTI:

Laiks: 6.-8.augusts 2010.gads
Vieta: Ozo Golfa klubs Rīgā, Mīlgrāvja ielā 16,
Dalībnieki: golfa spēlētāji, kuri amatieru statusu ir apliecinājuši attiecīgo valstu golfa federācijās. Handikapa (HCP) limits – vīriešiem 15, sievietēm – 20.
Sacensību formāts: Sacensības notiek trīs dienas, sitienu (stroke) spēlē – dāmu un kungu konkurencē. Pirmajās divās dienās tiek noteikti labākie, kas piedalīsies cīņā par "Rietumu bank Latvian Open 2010" kausu.
Sacensību laiki: spēlētāju starta laiki un rezultāti atrodami Ozo golfa klubā, kā arī www.ozogolf.lv. Sacensības katru dienu sākas pulksten 8.00, saskaņā ar izlozi.

Rietumu bank Latvian Open programma:
6.augusts – 1. sacensību diena.
7.augusts – 2. sacensību diena.
8.augusts – 3. sacensību diena.

Apbalvošanas ceremonija 8. augustā ~ 16.30 – 17.00 Ozo Golfa klubā, tūlīt pēc sacensību noslēguma.

Laipni aicināti uz "Rietumu bank Latvian open 2010" Ozo Golfa klubā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV