Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

"Sportlat" Valmieras maratonam jauna mājas lapa

Elīna Krūkle, 11.08.2010. 08:40

No 10.augusta, visiem interesentiem internetā pieejama jaunā Sportlat Valmieras maratona (SVM) mājas lapa, kuras adrese ir palikusi nemainīga www.valmieras-maratons.lv

Jaunā SVM mājas lapa no iepriekšējās atšķiras ar mūsdienīgāku dizainu un mājas lapas apmeklētājiem vieglāk lietojamu informācijas izkārtojumu.

Kā īpašs jaunums ir sadaļa, kurā apkopoti visi dalībnieki, kas līdz šim ir piedalījušies Valmieras maratonā. Tiem ir izveidoti individuāli profili ar iepriekšējo gadu rezultātiem, kas sniedz iespēju sekot līdzi savai izaugsmei un tiekties uz jaunu SVM vai personīgo rekordu sasniegšanu.

Tuvojoties Sportlat Valmieras maratonam 2010, kas notiks 19.septembrī, jaunajā SVM mājas lapā šobrīd atrodama svarīgākā informācija par reģistrēšanās kārtību, starta laikiem, dalībniekiem,Reģionu cīņām, nokļūšanu Valmierā, naktsmītnēm u.c. Turklāt ir izveidots forums, kurā reģistrētiem lietotājiem ir iespēja veidot un iesaistīties diskusijās par gaidāmā pasākuma aktualitātēm.

Jāuzsver, ka, pilnveidojot mājas lapu, saglabātas arī visas svarīgākās iepriekšējās mājas lapas sadaļas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV