Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Latvijas izlase atzīst Grieķijas valstsvienības pārākumu

Mārtiņš Sīlis, 30.08.2010. 11:33

Sestdien, 28. augustā, Liepājas Olimpiskajā centrā JOOLA Eiropas Nāciju līgas spēli galda tenisā aizvadīja Latvijas un Grieķijas nacionālās izlases. Kā jau tas bija gaidāms, uzvaru ar rezultātu 3:0 izcīnīja viesi, kas ne velti Pasaules rangā atradās augstajā 10. vietā.

Pat neskatoties uz to, ka komandā nebija vairāki līderi, grieķi uz Liepāju bija ieradušies ar vienu mērķi – uzvarēt. Arī mūsu komandā bija jāiztiek bez mūsu ierastajiem līderiem Matīsa Burģa un Sandija Vasiļjeva, turklāt, palīdzēt nevarēja arī Reinis Burģis, kurš šoreiz vairāk pildīja trenera un sacensību organizatoriskās funkcijas.

Kā jau tas bija gaidāms, grieķi savu meistarības atšķirību apstiprināja sākot ar pirmo spēli, kur tika izcīnīta uzvara ar 3:0 un tikai pēdējā spēlē pie vienīgās latviešu uzvaras setā tika mūsu komandas trešais numurs Artūrs Reinholds. Līdz ar to, galarezultātā mūsu izlase cieta zaudējumu ar 0:3, taču ar piebildi, šī bija visaugstākās klases komanda, kura ne velti atrodas Pasaules TOP 10 reitingā.

Kā skaidro Reinis Burģis, tad spēles ir bijušas salīdzinoši līdzīgas un mūsu puišiem ir pietrūkusi meistarība tikai setu galotnēs, kas pierāda grieķu līderu pieredzi un meistarību.

Nākošās cīņas mūsu galda tenisisti aizvadīs novembra beigās un decembra sākumā. Novembra beigās izbraukumā mūsu izlase sacentīsies ar Šveices komandu, savukārt, decembra vidū Liepājā viesosies Luksemburgas komanda, kurai pirmajā spēlē tika piedzīvots zaudējums tikai piektajā mačā – 2:3.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV