Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

„Kuršiem" divi zaudējumi savu skatītāju klātbūtnē

Mārtiņš Kozlovskis, 20.09.2010. 09:52

Sestdien un svētdien, 18. un 19. septembrī, pirmās divas mājas spēles Liepājas Olimpiskajā centrā aizvadīja florbola klubs „Kurši", kas, vispirms, ar rezultātu 6:7 atzina „Talsi/Triobet" komandas pārākumu, bet pēc tam ar rezultātu 5:8 atzina arī „Lekrings" florbolistu pārākumu.
„Kuršiem" divi zaudējumi savu skatītāju klātbūtnē

Sezona Liepājas florbolistiem nav iesākusies pārāk veiksmīgi. Pirmajā čempionāta spēlē izbraukumā tika atzīts „Ķekavas" pārākums ar rezultātu 3:6 un diemžēl nekas veiksmīgs liepājniekiem neizdevās spēlējot arī savās mājās.

Pirmā mājas spēle tika gaidīta ar lielu interesi un jau mača pirmajā minūtē varēja uzgavilēt mājinieku līdzjutēji, kur „Kuršus" vadībā izvirzīja Ingars Jansons. Līdz pat otrā perioda beigām liepājnieki kontrolēja mača gaitu, taču pēdējās 20 minūtes bija pagalam neveiksmīgas, kad mūsu komandas vārtos tika ielaisti 5 vārti, tādējādi zaudējot visā mačā ar rezultātu 6:7.

Savukārt svētdien, 19. septembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā viesojās pašreizējie Latvijas vicečempioni „Lekrings" florbolisti. Arī šis mačs iesākās ļoti veiksmīgi un pirmās 20 minūtes tika noslēgtas savā labā – 3:1. Diemžēl turpinājums nebija tik veiksmīgs un pašreizējie Latvijas vicečempioni ne tikai atspēlējās, bet spēja izvirzīties arī vadībā. Galarezultātā „Kuršiem" bija jāsamierinās ar trešo neveiksmi (5:8), taču komanda padoties negrasās, jo sezona ir tikai tās ievadā.

Nākošo spēli Liepājas florbolisti aizvadīs izbraukumā ar Lielvārdes komandu, taču pēc nedēļas, 26. septembrī, „Kurši" savās mājās eksaminēs „Ulbrokas" florbolistus. Spēles sākums pulksten 17:00. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskā centra sporta zāles Nr. 2.,3. Ieeja skatītājiem - bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV