Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Liepājas Olimpiskajā centrā atsāksies novusa sacensības

Mārtiņš Kozlovskis, 12.10.2010. 10:48

Ceturtdien, 14. oktobrī, visi novusa cienītāji tiek aicināti ierasties uz Liepājas Olimpisko centru, lai pieteiktos nākošās sezonas individuālajām un komandu sacensībām novusā, kuras Liepājā norisinās jau vairākus pēdējos gadus. Sākums pulksten 18:00.
Liepājas Olimpiskajā centrā atsāksies novusa sacensības

Pirmajā tikšanās reizē ir plānots sanākt visiem kopā un vienoties par turpmākajiem laikiem, kad aizvadīt šīs sacensības. Turklāt, šajā reizē ikvienam interesentam būs iespēja arī savlaicīgi pieteikties.

Atgādinām, ka jau pēdējos divus gadus šīs sacensības notiek Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē un plānots, ka tās turpināsies arī šogad. Iepriekšējā sezonā sacensības norisinājās ceturtdienas vakaros un tāpēc pirmā šā gada tikšanās reize ir ieplānota šajā dienā.

Sīkāka informācija ir iespējama pie sacensību organizatora pa tālruni: 29457987. Un turpmāko informāciju par šīm sacensībām būs iespējams apskatīt www.loc.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV