Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

„Kuršiem" trešais panākums pēc kārtas

Mārtiņš Kozlovskis, 15.11.2010. 10:15

Svētdien, 14. novembrī, trešo uzvaru pēc kārtas Latvijas florbola virslīgas čempionātā izcīnīja FK „Kurši", kas savu skatītāju priekšā Liepājas Olimpiskajā centrā ar rezultātu 8:5 pārspēja „Telms/Energokomplekss" florbolistus.

Pēdējās spēlēs liepājnieki rāda tiešām atzīstamu sniegumu, izcīnot uzvaras gan pār „Bauskas" florbolistiem (7:3), gan izbraukumā pārspējot „Rubenes" komandu (7:4). Turklāt, labas cerības bija arī svētdienas spēlē pret pašreizējiem 12. vietas īpašniekiem „Telms/Energokomplekss" florbolistiem.

Spēles pirmo periodu labāk aizvadīja viesi, kuri divas reizes izvirzījās vadībā (0:1 un 1:2), taču otrā perioda sākums izvērtās par īstu murgu „Telms" komandai, jo liepājnieki piecu minūšu laikā pretinieku vārtsargu sarūgtināja četras reizes, tādējādi izvirzoties vadībā ar 5:2.

Lai arī viesi vienus vārtus atguva, taču tas arī bija viss. Liepājnieki pēdējās 20 minūtēs guva vēl trīs vārtus, tādējādi triumfējot visā spēlē ar rezultātu 8:5. Pēc šī panākuma „Kurši" vēl jo vairāk ir uzlabojuši savu situāciju turnīra tabulā, jo vairs tikai divu punktu atstatumā atrodas 7. vietas īpašnieki „Rubenes" florbolisti.

Nākošās divas cīņas „Kurši" aizvadīs izbraukumā. Vispirms, 20. novembrī, liepājnieki viesosies Līgatnē, bet dienu vēlāk spēle Talsos pret šā brīža trešo spēcīgāko komandu „Talsi/Triobet". Tuvākā mājas spēle gaidāma tikai 18. decembrī, kad Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies vieni no šā brīža sīvākajiem „Kuršu" konkurentiem - „Ķekavas" florbolisti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV