Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Haralds Silovs izcīna 4.vietu ISU ESSENT II pasaules kausa posmā B divīzijas 5000 m slidojumā

Kristine Fogele, 19.11.2010. 18:20

ISU ESSENT II PK posms notiek „Sportforum" Hohenschönhausen Berlīnē, kas ir viens no lielākajiem sporta un mācību centriem Eiropā. Šodien Haralds Silovs izcīnīja 4.vietu ISU ESSENT II pasaules kausa posmā B divīzijas 5000 m slidojumā. 
Haralds Silovs izcīna 4.vietu ISU ESSENT II pasaules kausa posmā B divīzijas 5000 m slidojumā

Šīs dienas sacensības PK posmā sākās ar B divīzijas sportistu 500 m skrējienu vīriešiem un sievietēm - 1500 m sievietēm un 5000m distanci vīriešiem. Haralds distancē savā pārī cīnījās ar japāni Norimasa Zaike. Visu distanci bija vērojama līdzīga cīņa, kur distances vadībā bija gan japānis, gan Haralds. Haralds distances otro pusi noturēja labā tempā, bet pēdējam aplim nepietika spēks, kas neļāva mūsu sportistam stāties uz pjedestāla. Rezultātā ceturtā vieta B divīzijā, tikai nepilnas 0,3 sekumdes atpaliekot no trešās vietas. 6:33:23 ir Haralda Silova varējums šo piektdien. Tas ir viņa labākais sasniegums līdzenuma slidotavās.

Par uzvarētāju kļuva kanādietis Lucas Makowsky 6:25:55, otrais norvēģis Sverre Lunde Pedersen 6:29:65, bet trešais - vācietis Marco Vebers 6:33:09.

Atgādinām, ka nedēļu iepriekš PK posmā Hērenvēnā Haralds izcīnīja 8. vietu B divīzijā un divus ieskaites punktus PK kopvērtējumā. Šodien par ceturto vietu mūsu atlēts nopelnīja vienpadsmit ieskaites punktus. Rīt Haralds Silovs startēs 1500m distance.

Halle Sportforum, kur notiek sacensības, bija pirmā 400 metru ledus iekštelpa pasaulē. Pēc 1988 Olimpiskajām spēlēm tā tika rekonstruēta, no atklātās ledus halles kļūstot par slēgto. Pēdējais lielais turnīrs šai hallē bija Pasaules čempionāts daudzcīņā 2008.gadā, kur Svens Kramers un Pauliena van Deutekoma kļuva par Pasaules čempioniem. Pamatojoties uz iepriekš reģistrētiem sportistu rezultātu datiem, Sportforum ir septītā ātrākā ledus halles pasaulē.

WWW resursi:
www.haraldssilovs.com
www.isu.org
www.lasf.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV