Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Noslēdzies galda hokeja ceturtais mini turnīrs

Mārtiņš Sīlis, 24.11.2010. 10:35

Ar Denisa Baimistrjuka uzvaru, 23. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā noslēdzās galda hokeja ceturtais turnīrs, kas pulcēja 18 dalībniekus. D. Baimistrjuks kļuvis arī par līderi turnīra kopvērtējumā.
Noslēdzies galda hokeja ceturtais mini turnīrs

Deniss Baimistrjuks finālā ar 7:4 uzvarēja Deniju Brūveri. Savukārt Aigars Kalnītis spēlē par trešo vietu ar 4:1 uzvarēja Gunāru Narbutu.

Kopvērtējumā pēc četriem posmiem līderis ar 23 punktiem ir D. Baimistrjuks, aiz sevis atstājot A. Kalnīti (22) un D. Brūveri/Mārtiņu Kalnīti (22), tālā seko S. Baimistrjuks (19), G. Narbuts (17), U. Dobelis (14), Arturs Niedols (13), Madars Leiba (10) un R. Skudrovskis (10).

Atgādinām, ka Liepājas Olimpiskais centrs jau otro gadu sadarbojoties ar sporta preču veikalu „Sportland" un „Liepājas Metalurgs" sporta klubu liepājniekiem piedāvā saturīgi un sportiski azartiski pavadīt ziemas vakarus spēlējot galda hokeju uz starptautiski atzītiem STIGA hokeja galdiem.

Spēles norisināsies katru otrdienas vakaru pulksten 18:00 un tie, kas dažādu iemeslu dēļ nevarēja piedalīties pirmajā posmā tiek laipni aicināti iesaistīties cīņās jau nākošs otrdien.

Foto: U.Dobelis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV