Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"ASK Rīga" saspēli vadīs Marko Antoņijevičs

easyget.lv, 22.10.2007. 11:50

Šodien Rīgā ierodas Rīgas ASK saspēles vadītājs Marko Antoņijevičs. Tā kā traumas no ierindas ir izsitušas uzreiz četrus Rīgas ASK spēlētājus (Miladžs, Viļums, Kalve, Freimanis) un pirmā spēle ULEB kausā ir jau pēc divām nedēļām, ar steigu komandai tika meklēts papildinājums.
"ASK Rīga" saspēli vadīs Marko Antoņijevičs
Uz diviem mēnešiem ir noslēgta vienošanos ar 189 centimetrus garo un 26 gadus veco slovēņu saspēles vadītāju Marko Antoņijeviču. Saspēles vadītāju vasarā pārbaudīja "TAU Ceramica" klubs, taču slavenās komandas sastāvā nostiprināties neizdevās un spēlētājs sezonu iesāka Slovēnijas klubā "Helios Domzale".

Antoņijevičs pārstāvējis Slovēnijas U-20 valstsvienību. 2003./04.gada sezonā "Krka Novo Mesto" rindās spēlētājs Eirolīgā piedalījās 13 spēlēs, gūstot 7,6 punktus un atdodot 2,5 rezultatīvas piespēles. 2005./06.gada sezonā Antoņijevičs pievienojās Ļubļanas "Olimija", Eirolīgā piedalījās piecās spēlēs.
Iepriekšējo sezonu slovēnis pavadīja Portugāles klubā "CAB Madeira", piedaloties 32 spēlēs, kurās izcēlās ar vidēji 11,1 gūtiem punktiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV