Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Svētdien startē Zaķusalas Ziemas kauss standarta automašīnām

Viesturs Saukāns, 28.01.2011. 14:01

Svētdien, 30. janvārī, Zaķusalas autotrasē startēs Zaķusalas Ziemas kausa izcīņa standarta automašīnām. Piedalīties var ikkatrs ar savu ielas automašīnu, lietojot ceļu satiksmei paredzētas riepas bez radzēm. Sacensības notiks trīs ieskaitēs – vienas ass piedziņa (priekšpiedziņa un vienas ass piedziņas automašīnas ar motora izvietojumu aiz braucēja), aizmugures piedziņa un pilnpiedziņa. Zaķusalas Ziemas kauss paredzēts kā četru posmu seriāls.
Svētdien startē Zaķusalas Ziemas kauss standarta automašīnām

Svētdien pirmais posms sāksies pl.8:00 ar reģistrāciju, tehnisko kontroli un iepazīšanos ar trasi. Savukārt oficiālie braucieni sāksies pl. 10:00.

Uz cīņu tiek uzaicināts katrs, kuram šķiet interesanti pārbaudīt savas braukšanas prasmes un meistarību, salīdzinot to ar konkurentiem, turklāt to visu paveikt pašā Rīgas centrā!

Pieteikuma anketas tiek ievietotas mājas lapā www.aaczakusala.lv, kā arī būs iegūstamas sacensību dienā pie reģistrācijas. Aizpildīts pieteikums jānosūta uz rīkotāja e-pastu, adrese: info@aaczakusala.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV