Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Rīgas VEF pārāks par līderiem

easyget.lv, 24.10.2007. 08:00 | komentāri (4)

Vakar, 23.oktobrī, Rīgas Olimpiskajā sporta centrā Baltijas Basketbola līgas Izaicinājuma kausa spēlē basketbola klubs VEF Rīga sīvā cīņā pagarinājumā ar rezultātu 82-74 uzvarēja pašreizējos līgas līderus Panevežas Techasas vienību.
Rīgas VEF pārāks par līderiem

Galerijas:

Spēles vērtīgākais basketbolists VEF Rīga sastāvā bijušo VEF meistarkomandas spēlētāju vērtējumā - Māris Gulbis, kurš komandas labā guva arī visvairāk, proti, 29 punktus.

Māris Gulbis: "spēle bija grūta. Prieks, ka komanda kritiskā brīdī parādīja raksturu un nesalūza, bet kopējām pūlēm mēs salauzām spēli. Nākamās spēles būs tikpat grūtas, gatavojamies tām."

Arī VEF Rīga galvenais treneris Valdis Valters uzsver, ka spēle bija grūta un pretinieki - stipri. "Grūti, jo četrās dienās komandai bija trīs spēles, ko kurām šī bija pati atbildīgāka - Panevežas Techasas ir līgas līderi pašreizējā vērtējuma tabulā. Tomēr mūsu komandai izdevās salauzt Techasas spēlētājus, spējām atspēlēties. Pagarinājumā viesus salauzām ar aizsardzības maiņām, tas deva rezultātu. Sākotnēji nevarēju atrast  optimālo sastāvu. M.Gulbis, E.Jeromanovs, R.Strupovičs, M.Sheleketo un A.Šeļakovs izgāja pēdējā pieciniekā un arī kopumā spēlē bija galvenie uzvaras kaldinātāji.

Tagad gatavosimies spēlei ar ASK. Stiprāki pretinieki ir tikai mums par labu. Favorīti mēs neesam, tā kā zaudēt neko nevaram, zaudēt var tikai pretinieki."

VEF Rīga - Techasas 82-74 (24–22, 14–21, 10–15, 22–12)

VEF Rīga - Gulbis 29, Strupovičs 23 (6 atl.), Sheleketo 14 (6 atl.), Jeromanovs 4 (5 piesp.), Šeļakovs 4, Gumenyk 4 (8 atl.), Gailītis 2, Patmalnieks 2, Aleksejevs, Rozītis
Techasas - Urbonas 16 (8 atl.), Budzinauskas 15, Smith 15, Hill 10 (6 atl.), Tatarunas 9, Staskunas 4, Griskenas 3, Gibsons 2, Kurta, Stasaitis, Kivyta, Degenis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV