Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

VEF’am pievienojas basketbola patrioti

easyget.lv, 29.10.2007. 11:51

Par basketbola kluba (BK) VEF Rīga sponsoriem kļuvuši ilggadēji šā Latvijā populārākā sporta veida atbalstītāji – Latvijas būvmateriālu ražotāju asociācijas (LBRA) valdes priekšsēdētājs Juris Reisons un SIA Kurzemes Bekons īpašnieks Andris Griģis.
VEF’am pievienojas basketbola patrioti

Abi uzņēmēji atzīst, ka tieši BK VEF Rīga, kur īpaša uzmanība pievērsta jauno spēlētāju meistarības progresam, redz perspektīvu Latvijas basketbolam.

Juris Reisons, bijušais BK Brocēni prezidents: „stabilu pamatu sekmīgai basketbola attīstībai Latvijā sadarbībā ar Valdi Valteru likām jau BK Brocēni laikā. Šī ir iespēja turpināt labi iesākto.”

J.Reisons kā kluba prezidents kopā ar bročiem bija kopš to dibināšanas un tika ieguvis visas astoņas to Latvijas Basketbola līgas čempionāta zelta medaļas, tajā skaitā trīs V.Valtera kā galvenā trenera vadībā. Īpašs BK Brocēni panākums 1996./1997.gada sezonā bija uzvara pār Madrides Real, sagādājot tai vienīgo zaudējumu sezonā, un ierindošanās 24. vietā labāko Eiropas komandu vērtējumā.

A.Griģis, bijušais BK Liepāja/ Līvu alus ģenerālsponsors: „Liepājā izdarījām lielu darbu, taču rezultātā diemžēl pietrūka atsaucības. Rīgas VEF es saskatu vienu vienotu basketbola atbalstītāju loku, kurā man kā īstam šā sporta veida fanātiķim, ir gandarījums iesaistīties. Savu finansiālo ieguldījumu tajā saskatu kā vērtīgu investīciju mūsu jaunatnē”.

BK VEF Rīga valdes priekšsēdētājs Edgars Jaunups pauž gandarījumu par tādu uzņēmēju kā J.Reisons un A.Griģis pievienošanos Rīgas VEF. „Cilvēku, kas basketbolā sevi jau ir pierādījuši un labi pārzina norises tajā, atbalsts mūsu klubam vēlreiz apliecina VEF izvēlētās darbības stratēģijas ilgtermiņu un aktualitāti Latvijā. VEF atkal kļūst par basketbola patriotu klubu, esam gandarīti, ka mūsu iniciatīvai ir tik liela atsaucība!”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV