Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Japānis Nakadžima apstiprināts par "Williams" F-1 komandas nākamās sezonas pilotu

LETA, 07.11.2007. 15:45

Par "Williams" F-1 komandas nākamās sezonas pilotu trešdien tika apstiprināts japāņu braucējs Kazuki Nakadžima.
Japānis Nakadžima apstiprināts par "Williams" F-1 komandas nākamās sezonas pilotu
22 gadus vecais braucējs, kura tēvs ir bijušais F-1 sportists Satoru Nakadžima, būs 22 gadus vecā Vācijas pilota Niko Rosberga, kura tēvs Keke 1982.gadā kļuva par F-1 pasaules čempionu, komandas biedrs.

Nakadžima šosezon bija "Williams" komandas testu pilots, bet pēdējā posmā viņš aizstāja karjeru beigušo austrieti Aleksandru Vurcu. Brazīlijas "Grand Prix" izcīņā, kas viņam bija debija F-1, sportists, startējot no 19.pozīcijas, spēja uzrādīt piekto labāko apļa laiku un finišēt desmitajā pozīcijā. Sacīkstes laikā viņš arī piedzīvoja nepatīkamu incidentu - iebraucot boksos, savainoja mehāniķi.

Iepriekš bija izskanējušas baumas, ka Rosbergs varētu pāriet uz "McLaren-Mercedes" vienību, kur aizstātu divkārtējo pasaules čempionu Fernando Alonso, tomēr "Williams" īpašnieks Frenks Viljams šo informāciju kategoriski noliedza.

"Niko trešo gadu pēc kārtas brauks mūsu komandā," paziņojumā citēts Viljams. "Viņa partneris būs Kazuki, kurš pēdējā gada laikā komandu ir pārsteidzis ar savu labo sniegumu. Viņa nosvērtais raksturs ir ideāls F-1 braucējam."
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV