Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Rīt sāksies "Mītava Open 2011"

Guna Zučika, 01.07.2011. 11:58

Šo sestdien, 2.jūlijā plkst. 10:00 ar Zemgales posmu Bauskā, Bauskas novada sporta bāzes stadionā Pilskalna ielā 26 tiks atklāts trešais Atklātais amatieru čempionāts mini futbolā "Mītava Open 2011", kuru organizē grupa Prāta Vētra.
Rīt sāksies "Mītava Open 2011"

Sportisko garu čempionāta atklāšanas vietā uzturēs grupas Prāta Vētra dalībnieki, komentētāja lomā iejutīsies Lauris Lizbovskis, kā arī spēlētājus uzmundrinās karsējmeiteņu deju grupa Emotive. Jau šajā nedēļas sākumā uz Zemgales posmu bija pieteicies maksimālais dalībnieku skaits, kas pieļaujams posma ietvaros - 32 komandas, un daži gribētāji palika aiz svītras, tāpēc čempionāta organizētāji iesaka komandām uz nākamajiem posmiem pieteikties savlaicīgi.

Atgādinām, ka katra posma pirmo trīs vietu ieguvēji iekļūst čempionāta finālā, lai cīnītos par balvu fondu 3000 LVL apmērā. Kā iepriekš ziņots, fināls norisināsies 13. augustā Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra futbola stadionā. Savukārt pasākuma atbalstītāji veikali "Sport 2000" un "Adidas" ir parūpējušies par balvām katra posma pirmo trīs vietu ieguvējiem. Laura Lapiņa, veikala "Sport 2000" mārketinga un tirdzniecības vadītāja komentē: „ Eiropas sporta karalis futbols ir iecienīts arī mūsu veikalos! Mēs sevi uzskatām par "Īstu sporta veikalu", tapēc ar prieku atbalstām "Mītava Open" turnīru, kurš Latvijā vieno futbola entuziastus no visas Latvijas, lai kopīgi izbaudītu šo lielisko sporta veidu! Tiekamies futbola laukumos!"

Visās čempionāta norises vietās būs "Sport 2000" izbraukuma tirdzniecība, kurā sortimenta uzsvars būs, protams, uz futbolam nepieciešamo ekipējumu. "Mītava Open 2011" dalībniekiem to varēs iegādāties ar īpašām atlaidēm.

Pasākuma mazākajiem dalībniekiem norises vietās būs iespēja izklaidēties atrakciju teltī.

Čempionāta skatītājiem ieeja bez maksas.

Turpinās pieteikšanās Atklātā amatieru čempionāts mini futbolā "Mītava Open 2011" turmpākajiem posmiem:

9. jūlijs Kurzemes posms, Kuldīga, Kuldīgas pilsētas stadions,
16. jūlijs Vidzemes posms, Ainaži, Ainažu skolas stadions,
23. jūlijs ZA-Latvijas posms, Madona, Madonas pilsētas stadions,
30. jūlijs, Latgales posms, Preiļi, Preiļu novada BJSS stadions,
6. augusts Rīgas posms, Rīga, "JDFS Alberts" stadions (bijušais Energoautomātikas stadions)

Čempionāta "Mītava Open 2011" organizatori saka paldies tehniskajam sadarbības partnerim, ADIDAS, veikalam SPORT 2000 un informatīvajiem atbalstītājiem – LTV7, MŪZIKAS VIDEO KANĀLS, radio STAR FM, RIETUMU RADIO, JĒKABPILS RADIO 1 izdevniecībai RĪGAS VIĻŅI, laikrakstam LATVIJAS AVĪZE, KURZEMES VĀRDS, interneta portāliem DELFI.LV, PARSPORTU.LV, DRAUGIEM.LV, INBOX.LV un sadarbības partneriem ZEMGALES OLIMPISKAIS CENTRS, MCĀBOLS, UZVELC KREKLU, PAPYRUS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV